2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه بار تو دوران شیر دهی خوردم،بچم اونروز فوق العاده بی قرار و بی خواب و تحریک پذیر شد

مرغ آمین درد آلودی ست کآواره بمانده/رفته تا آنسوی این بیداد خانه/بازگشته رغبتش دیگر زرنجوری/نه سوی آب و دانه
 وایی من هیچی نمیخوره دو ماهه رژیم سخت گرفتم بخاطر دخترم 

من خودمم رژیم سخت داشتم تا یکسال ولی دخترم الرژی داشت

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
حالا اگ بخورم تا کی اثرش میره من دو تا شیشه شیر آماده کردم واسه امشب تا صبح 

عزییییزم یعنی انقد هوس کردی 

اثرش تا چند روز هست ولی به مرور کم میشه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
عزییییزم یعنی انقد هوس کردی  اثرش تا چند روز هست ولی به مرور کم میشه

من دور لبنیات  مرکبات حبوبات ادویه و فلفل خط کشیدم  یعنی.تقربیا هیچی نمیخورم جز مرغ برنج حتی سالاد هیچی هیچی هر روزم دارم وزن کم میکنم هر دفعه میرم بهداشت وزنم کمتر از قبل 

من دور لبنیات  مرکبات حبوبات ادویه و فلفل خط کشیدم  یعنی.تقربیا هیچی نمیخورم جز مرغ برنج ح ...

اونوقت چی میره تو جون بچه ات

مرغ آمین درد آلودی ست کآواره بمانده/رفته تا آنسوی این بیداد خانه/بازگشته رغبتش دیگر زرنجوری/نه سوی آب و دانه
احتمالا تا صبح اثرش میره ولی تا صبح خودت بیخوابی میکشی

ن امروز نخوابیدم خوابم میاد تب هم دارم بدنم کوفته شده من هر وقت حالم بد میشه نسکافه چایی میخورم خوب میشم برا همین پرسیدم