2777
2789
عنوان

گروه خونی

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 35 پست
آقای محترم حرف دوستمونو تصحیح میکنم.  اگرمادر rhمنفی باشه و پدر مثبت، یه آمپول هست بنام روگام ...

پس من درس گفتم😄البته تا حدودی

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بند ناف و غربالگری فک نکنم  فکنم مایع دور ناف همون امینوسنتز😐🤔 فکرم درگیر شد بذا از ی دکتر ب ...

آره بپرس به ماهم‌خبر بده 😁😁

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
ن یکی نباشه ن. اگ مادر مثبت باشه بچه منفی نیازی نیست 

مرسی عزیزم دقیق نمیدونستم ،فقط یه چیزایی تو این‌مایه ها شنیده بودم❤❤

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
یعنی پس توی خلاصه پرونده باید گروه خونی باشه دیگه درسته؟ هم مادر هم فرزند؟؟؟ 

نه ببینید اینطوری بگم براتون

اصلا ما به گروه خونی بچه کار نداریم به آو ب و اُ بودن هم اصلا کار نداریم.. به قسمت مثبت یا منفی بودنش کار داریم

قبل تولد ، rh پدرو مادر و میپرسن

اگه مادر منفی باشه و پدر هم منفی،، نیازی به آمپول رگام نیست چون بچه هم منفی میشه و مشکلی پیش نمیاد

ولی اگر مادر منفی باشه و پدر مثبت،، بچه ممکنه مثبت یا منفی بشه ‌. پس برای اینکه مشکلی پیش نیاد طی حاملگی، آمپول روگام میزنند

نه ببینید اینطوری بگم براتون اصلا ما به گروه خونی بچه کار نداریم به آو ب و اُ بودن هم اصلا کار ندار ...

ببین عزیز من میخوام بدونم که گروه خونی فرزند باید یه پدر و مادر داشته باشه یا نه؟؟؟