2777
2789
عنوان

گروه خونی

978 بازدید | 35 پست

سلام خانومها میشه  جواب من رو بدید  زمان بارداری طبیعی گروه خونی فرزند باید مشخص بشه یا خیر  یعنی جزو آزمایشات ضروری به حساب میاد یا خیر؟ 

خیلی محمه لطفا کسایی که تخصص دارن جواب بدن با تشکر. من یه مردم. 

بارداری طبیعی😐 خوب همه چی طبیعیه

دیگه ژن و نمیشه تغییر داد یا هم گروه مادره یا پدر

بعدش وقتی ب دنیامیاد گروه خونی میگیرن ازش

برا چی میپرسیم؟ 

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارداری طبیعی😐 خوب همه چی طبیعیه دیگه ژن و نمیشه تغییر داد یا هم گروه مادره یا پدر بعدش وقتی ب دن ...

پس چرا خواهر برادرای من هر کس گروه خونیش متفاوته؟ 

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
بله . چون اگه‌با گروه خونی مادر همخوانی نداشته باشه یه سری آمپول میزنن. 

چجو ری می‌فهمن خون بچه تو شکمو  آخه؟ فکنم همه ما رایی که ار هاش منفی ان🙄

آمپوله رگام میزنن درسته؟ 

خب بستگی داره پدرو مادرتون چی باشن. اُ یا آب یا ب و آ ک باز خالص ناخالص داره . 

بچه ها بالاخره یکیشو از مادرمیگیرن یکیشو از پدر ..معلومه ک ممکنه با پدرو مادر و یا حتی با خواهرو برادر متفاوت باشه

بارداری طبیعی😐 خوب همه چی طبیعیه دیگه ژن و نمیشه تغییر داد یا هم گروه مادره یا پدر بعدش وقتی ب دن ...

نه عزیزم بعضی موارد هس که بچه گروه خونیش با پدر و مادر یکی نباشه اینجور موارد بودن😊

خو منم همینو میگم دیگه یکی ب مادرت میکشه یکی ب پدر

واسه ما هممون o+هس چون هم پدر هم مادر o+, ان

چجو ری می‌فهمن خون بچه تو شکمو  آخه؟ فکنم همه ما رایی که ار هاش منفی ان🙄 آمپوله رگام میزنن در ...

اونشو دقیق نمیدونم‌شاید از بندناف یا غربالگری و این‌چیزا 🤔🤔

میگن اگه rh مادر و بچه متفاوت باشه میزنن . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
میشه بیشتر طوزیع بدید لطفا

آقای محترم حرف دوستمونو تصحیح میکنم. 

اگرمادر rhمنفی باشه و پدر مثبت، یه آمپول هست بنام روگام که میزنن انگار حالت پیشگیری داره.

اینم توضیحش

خانم باردار با گروه خون منفی:
یکی از آزمایشاتی که اوایل بارداری برای یک خانم باردار درخواست می شود، آزمایش گروه خون و RH است.اگر آزمایش نشان دهنده ی " ار هاش منفی" باشد باید آزمایش کومبس غیر مستقیم ( coombs indirect) انجام دهد.
اگر مادر و پدر هر دو داری گروه خونی منفی باشند جنین آن ها هم RH منفی خواهد شد و هیچ مشکلی برای مادر و جنین پیش نخواهد آمد.
اگر مادر دارای گروه‌ خون‌ RH منفی‌ و پدر RH مثبت‌ باشد جنین‌ احتمال گروه‌ خونی‌ Rh مثبت‌ خواهد داشت.در طی حاملگی خون مادر و جنین : https://niniban.com/fa/news/104545 کاملا ازهم جدا است مواد غذایی و اکسیژن از طریق جفت مبادله می شوند و احتمال مخلوط شدن خون مادر و جنین بسیار کم می باشد اما ممکن هست در هنگام خون ریزی در طی دوران حاملگی ، در هنگام سقط : https://niniban.com/fa/news/53718 ،حاملگی خارج از رحم : https://niniban.com/fa/news/131541 ، در هنگام زایمان .....مقداری از خون جنین وارد بدن مادر شود.(که مسئله خطرناکی نیست ).

اونشو دقیق نمیدونم‌شاید از بندناف یا غربالگری و این‌چیزا 🤔🤔 میگن اگه rh مادر و بچه متفاوت باشه می ...

بند ناف و غربالگری فک نکنم 

فکنم مایع دور ناف همون امینوسنتز😐🤔 فکرم درگیر شد بذا از ی دکتر بپرسم بگم