2777
2789
عنوان

کیک من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 65 پست
من از این شکلات تخته ای ها استفاده میکنم.

خب من از همینا داشتم....ووووی تازه فردا امتحانم دارم مثلا....هیچی نخوندم🤓

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قالب کیکم شکل قلبه.تو فر پختم

فلزیه؟ 

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
قالب کیکم شکل قلبه.تو فر پختم

میشه به عکس ازش بذاری؟

نوووش.من هرروز تقریبا درست میکنم🤐از دست بچه هام

شما از دست بچه هات. من از دست شوهرم. تقریبا هر روز براش درست میکنم میبره سرکار. اتفاقا همکاراش هم حتمن ازش میخورن. همیشه میگه چیزیش به خودم نمیرسه

نوووش.من هرروز تقریبا درست میکنم🤐از دست بچه هام

کاشکه زودی پسر منم بزرگ شه و ازم درخواست کیک کنه.با جون و دل براش بپزم.

الان 11ماهشه .میزارم دهنش با زبون میندازه بیرون

واسه سلامتی گل پسرم صلوات میفرستی😘

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

اون قلبیه رو هم بی زحمت...ببخشید

شما از دست بچه هات. من از دست شوهرم. تقریبا هر روز براش درست میکنم میبره سرکار. اتفاقا همکاراش هم حت ...

اخی نوش جونشون.‌من ۴تخم مرغه بزرگ درست میکنم برا برادرشوهرامم میزارم. بازم کلی میمونه.‌دوتا قالب لوف بزرگ‌میشه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
کاشکه زودی پسر منم بزرگ شه و ازم درخواست کیک کنه.با جون و دل براش بپزم. الان 11ماهشه .میزارم دهنش ب ...

عزیرممم انشاا...🤩کیک خیس پرتقالی براش درست کن شاید بخوره.‌کیک‌پرتقالی با سس پرتقال‌‌.سرچ کن.‌احتمالا خوشش بیاد🤩

اخی نوش جونشون.‌من ۴تخم مرغه بزرگ درست میکنم برا برادرشوهرامم میزارم. بازم کلی میمونه.‌دوتا قالب لوف ...

اتفاقا قالبم بزرگ ولی تا از سرکار میاد نصفش رو میخوره.مابقی رو هم برا فرداش میبره.

حالا میگه کیک شکلاتی برام درست کن ولی من حالش رو ندارم

اتفاقا قالبم بزرگ ولی تا از سرکار میاد نصفش رو میخوره.مابقی رو هم برا فرداش میبره. حالا میگه کیک شک ...

عزیزم ۳ ق ارد از موادت کم کن جاش پودر کاکایووبا ارد الک‌کن و ادامه دستورت. تماام.‌به همین راحتی

قالب قلب