2777
2789
عنوان

کیک من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 65 پست
عزیزم ۳ ق ارد از موادت کم کن جاش پودر کاکایووبا ارد الک‌کن و ادامه دستورت. تماام.‌به همین راحتی

میدونم تا حالا چندبار درست کردم کلا حالش رو ندارم. مخصوصا از وقتی فهمیدم چربی گرفتم دستم به هیچ کاری نمیره. 

راستی یه بار که خواستین کیک درست کنید بجای شیر آب گرتقال بریزید. موقعی هم که وانیل اضافه میکنید پوست پرتقال رو رنده کنید ولی به سفیدیش نرسه که تلخ بشه. طعمش عالی میشه. نمیدونم امتحان کردین یا نه

قالب قلب

چه قشنگ...تو لوازم قنادیا هست بخرم؟

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه قشنگ...تو لوازم قنادیا هست بخرم؟

لوازم قنادی ها دارن

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
میدونم تا حالا چندبار درست کردم کلا حالش رو ندارم. مخصوصا از وقتی فهمیدم چربی گرفتم دستم به هیچ کاری ...

مرسی گلممم بله امتحان کردم. با‌اب سیب و اناناسم امتحان کردم محشر میشه👌 

عرق دارچین و عرق هل و ابغوره و سرکه سیب مصرف کنید

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
مرسی گلممم بله امتحان کردم. با‌اب سیب و اناناسم امتحان کردم محشر میشه👌  عرق دارچین و عرق هل و ...

با آب سیب و آناناس امتحان نکردم حتمن درست میکنم.

ممنون از راهنماییتون