2777
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 65 پست

بچها ایشون اگه بدشو میخواست میگفت عروسمون بد تیپه خداروشکر . نهایتا داداشم خسته بشه یا بدش بیاد میره با یکی دیگه 😐😐😐

مطمئنا به فکرشه 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

روز اول خاستگاری می خواستید با یکی هم مدل و فرهنگ خودتون وصلت کنید که اینجوری پیش نیاد

بعضی دخترا همین مدلی هستند اصلا به ظاهرشون اهمیت نمیدند حالا نه ارایش خفن در حدی که حداقل لباس 3 سایز بزرگتر نگیره به پوشه :)) سایز خودش به پوشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب هرکسی دوس داره یه جوری بگرده مهم اینه داداشت مشکلی نداره با این تیپ...خواهرشوهر بازی در نیار

این چ طرز فکره میگم زن باید لعاب داشته باشه والا مرد خسته میشن من ب چشم عروس نگاش نمیکنم میگم ب خودش برسه جوونتر باشه نه ک از الان این تیپای قدیمی بزنه

اگه پول دستش هست پس دوستانه راهنماییش کن یه دفعه باهم برید خرید ببین از تیپ زدن و تمیز بودن خوشش میا ...

آخ آخ این مورد آخر خیلی رو مخ منه طرف میلیاردره سالی یه مانتو نمیخره 😑😑😑😑

بگید به توچه جیغ میزنم 😂😂😂😂😂

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

بنظرم اینم فرقی نداره با اینکه بگی چرا مادرشوهرم میگه حجاب داسته باش.

پیش از یورش اعراب ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻣﯽ ﺁﻣﺪ، ﻣﯿﺮﻗﺼﯿﺪﯾﻢ .ﺑﺎﺩ می وزید ﺑﻪ ﺧﺮﻣﻦ ﮔﺎﻩ ﻣﯽ ﺭﯾﺨﯿﺘﯿﻢ ﻭ ﻣﯿﺮﻗﺼﯿﺪﯾﻢ .ﺗﺎﺑﺴﺘﺎﻥ ﻣﯿﺸﺪ ﺟﺸﻦ ﻣﯿﮕﺮﻓﺘﯿﻢ ﻭ ﻣﯽ ﺭﻗﺼﯿﺪﯾﻢ .ﺯﻣﺴﺘﺎﻥ ﻣﯿﺸﺪ ﺟﺸﻦ ﻣﯿﮕﺮﻓﺘﯿﻢ ﻭ ﻣﯿﺮﻗﺼﯿﺪﯾﻢ .ﺯﻣﯿﻦ ﻫﺎﯼ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﯼ ﺭﺍ ﺩﺭﻭ ﻣﯿﮑﺮﺩﯾﻢ، ﻣﯽ ﺭﻗﺼﯿﺪﯾﻢ .ﺯﻣﯿﻦ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻣﯽ ﮐﺎﺷﺘﯿﻢ، ﻣﯽ ﺭﻗﺼﯿﺪﯾﻢ .ﺩﻓﻊ ﺑﻼ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﯿﻢ ﺑﮑﻨﯿﻢ، ﺟﺸﻦ ﻣﯿﮕﺮﻓﺘﯿﻢ .ﻣﺎﻩ ﺁﻏﺎﺯ ﻣﯿﺸﺪ ﻣﯽ ﺭﻗﺼﯿﺪﯾﻢ .ﻣﺎﻩ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻣﯿﺸﺪ ﻣﯽ ﺭﻗﺼﯿﺪﯾﻢ .ﺧﻼﺻﻪ ﺟﺸﻦ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺭﻗﺺ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺷﺎﺩﯼ.اعراب ﮐﻪ ﺁﻣﺪند ﺳﺮﺍﺳﺮ ﮔﺮﯾﻪ ﺷﺪﯾﻢ !ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﺑﻐﺾ ﮔﻠﻮﯾﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﻋﺬﺍﺏ ﻗﺒﺮ ﺍﺷﮏ ﺩﺭ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﻣﺎﻥ ﺣﻠﻘﻪ ﻣﯿﺰﻧدﺑﺎﺩ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﻭﺣﺸﺖ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻗﯿﺎﻣﺖ ﺩﺭ ﺫﻫنﻣﺎن ﺗﺠﻠﯽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﻭ ﻧﻤﺎﺯ ﻭﺣﺸﺖ ﻣﯿﺨﻮﺍﻧﯿﻢ.ﻫﻤﻪ ﯼ ﺳﺎﻝ ﺭﺍ ﮔﺮﯾﻪ ﺑﺮ ﺭﺧﺴﺎﺭ ﺧﻮﺩ ﻣﯿﺒﻨﺪﯾﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺳﺎل مرﮒ، ﻋﺰﺍ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺩﻟﻬﺎ ﻭ ﻟﺒﻬﺎﯾﻤﺎﻥ ﻣﯽ ﻧﺸﺎﻧﯿم.
شایدبلدنیس چی بپوشه شماخواهرانه بهش بگو جاری منم اینجوریه برادرشوهرم روسرش زن گرف

اااا داداشم عاشق زنشه من میگم اما برای اینمه ب هم بیان خوبه زن مدروز باشه و ی ته ارایش بکنه 

چقد زود میگی ب توچ اتفاقا من بدشو نمیخوام چون داداشم  خ قیافش ب سنش کمتر میاد میگم چرا نمیرسه ب ...

منم خواستم بهت بگم به تو چه یادم افتاد زن داداش منم همینه

وقتی مهمونی میشه تو فامیل من و مامانم نگرانیم این چی میخواد بپوشه صورتش زرد و رنگ پریده وزن بالا مامانم بخاطر ازدواجشون مهمونی داد مامان بابای اونم دعوت کرد

همه فک کن لباس شیک پوشیده بودن این تیشرت تو خونه با شال و شلوار جین صورتش مث میت بی روح

والا تازه ماه دیگ ی ساله عروسی کردن داداشم ب شدت احساسیه خود دختره کلا ب خودش نمیرسه

میگم ازدواجشون چه جوری بود،؟؟بینشون عشق و علاقه ایی هست ،؟؟؟؟رفتارش چطوریه با داداشت؟؟؟؟

والا تازه ماه دیگ ی ساله عروسی کردن داداشم ب شدت احساسیه خود دختره کلا ب خودش نمیرسه

بعضيها بلد نيستن

تو خانواده اينطور نبوده، ياد نگرفتن

بعدها هم تو محيط هايي بودن كه اين چيزا رو نديدن

شما چند بار جلوش از اقوام بگيد

به نظرم جواب بده و به خودش برسه

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!