2777
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 65 پست
اگه پول دستش هست پس دوستانه راهنماییش کن یه دفعه باهم برید خرید ببین از تیپ زدن و تمیز بودن خوشش میا ...

اره حیفش میاد خرج کنه یکم انگار مشت سفته اون روز خونشون بودم ب خدا لباسای خونش انگار ی پیرزنه دل م گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا تازه ماه دیگ ی ساله عروسی کردن داداشم ب شدت احساسیه خود دختره کلا ب خودش نمیرسه

منم با شما  موافقم .بهر حال باید به خودش برسه و مناسب سنش لباس بپوشه ممکنه آرایش کردن و دوست نداشته باشه ولی همیشه میتونه معطر و مرتب باشه 

والا با هزینه کم هم میشه متناسب به سن لباس تهیه کرد 

سلام من یه کاربر قدیم هستم به اسم بهناز که سال ۱۳۸۸عضو شدم ولی با نی نی سایت جدید نتونستم وارد بشم و همش مشکل رمز ورود میزد چند ماه تلاش کردم نشد بالاخره امروز کاربری جدید درست کردم

شایدم میترسه اگه بپوشه بگین این عروسمونم هرروزیه لباس میخره پول وحیف ومیل میکنه,من خودم دوماه بودعروسی کرده بودم رفتم یه مغازه داشت جمع میکرد80تومن دادم یه لباس خریدم اومدم یه روزرفتم خونه مادرشوهرم برگشتن گفتن ازکجاخریدی وچندخریدی منم گفتم,بعدگفتن کی خریدی گفتم حدودایه ماه پیش گفتن پس ازوقتی زن فلانی شدی خریدی دیگه منم گفتم اون پولوعموم داده بود,البته مادرشوهرم تونامزدیم میگفت اون یکی عروسام 10ساله ازدوام کردن پول به لباس نمیدن مالباس گرون نمیخریم واین چیزا,اونم به خاطراین بودکه توعروسی داداشم باپول بابام یه ماکس گرون خریدم800بود

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
این چ طرز فکره میگم زن باید لعاب داشته باشه والا مرد خسته میشن من ب چشم عروس نگاش نمیکنم میگم ب خودش ...

شما نیگین زن لعابدارش خوبه😁 ولی خب بعضیا دوس دارن بدون لعاب باشن گلم.

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...

اقا من اصلا کاری به این موضوع ندارم ولی حتما حتما هر وقت میرید خونه اقوام شوهر یا هر جایی به خصوص اقوام همسر تمییز و اراسته و مرتب و شیک برید اینجوری احترامتونم بیشتر میشه و بیشتر شبیه یه مهمان میشید تا یه هم خونه نا خدا گاه به چشم میایید و احترامتون بیشتر میشه

تعادل خوبه عزیزم

آفرین ولی داشتم بهت شرایط بدتری رو هم یادآوری میکردم که خیلی حرص نخوری😉وگرنه همه دوست دارن عروسشون شیک و پیک باشه...حالا باز زن داداش تو خوبه من یه زندایی دارم اصلا واسش خونه داری و اینا مهم نیست...یه خونه که فقط الکی از رو مرتب کرده ولی کثیف....اشپزی بلد نیست بعد ۴ سال عروسی و ۶ سال عقد...بلد نیست منظورم حتی در حد برنج پختنه! مجبورن هی برنج هندی بخورن که راحت میشه پخت...حتی یه باشگاه هم نمیره از استخر و ورزش و اینجور چیزا هم بدش میاد....از بچه بدش میاد و بچه ندارن..،،ولی ما کاری به کارش دیگه نداریم....چون اخلاق بد نداره و نسبتا احترام میزاره

اقا من اصلا کاری به این موضوع ندارم ولی حتما حتما هر وقت میرید خونه اقوام شوهر یا هر جایی به خصوص اق ...

احسنت ما رففتیم مهمونی نوه خالم خب حتی من ب داداشم گفتم خ شیک بیاین چون همه همینطور بعد دیدم زنش با ی روسری ساده و حتی ی کرمم نزده بود و لباس صدبار پوشیده با ی شلوار ای قدیمی پوشیده خب بقیه نمیگن این چیه 

هیچ کس ارزش اینو نداره که خودمون رو به میل اون عوض کنیم یا نشون بدیم.

پیش از یورش اعراب ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻣﯽ ﺁﻣﺪ، ﻣﯿﺮﻗﺼﯿﺪﯾﻢ .ﺑﺎﺩ می وزید ﺑﻪ ﺧﺮﻣﻦ ﮔﺎﻩ ﻣﯽ ﺭﯾﺨﯿﺘﯿﻢ ﻭ ﻣﯿﺮﻗﺼﯿﺪﯾﻢ .ﺗﺎﺑﺴﺘﺎﻥ ﻣﯿﺸﺪ ﺟﺸﻦ ﻣﯿﮕﺮﻓﺘﯿﻢ ﻭ ﻣﯽ ﺭﻗﺼﯿﺪﯾﻢ .ﺯﻣﺴﺘﺎﻥ ﻣﯿﺸﺪ ﺟﺸﻦ ﻣﯿﮕﺮﻓﺘﯿﻢ ﻭ ﻣﯿﺮﻗﺼﯿﺪﯾﻢ .ﺯﻣﯿﻦ ﻫﺎﯼ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﯼ ﺭﺍ ﺩﺭﻭ ﻣﯿﮑﺮﺩﯾﻢ، ﻣﯽ ﺭﻗﺼﯿﺪﯾﻢ .ﺯﻣﯿﻦ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻣﯽ ﮐﺎﺷﺘﯿﻢ، ﻣﯽ ﺭﻗﺼﯿﺪﯾﻢ .ﺩﻓﻊ ﺑﻼ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﯿﻢ ﺑﮑﻨﯿﻢ، ﺟﺸﻦ ﻣﯿﮕﺮﻓﺘﯿﻢ .ﻣﺎﻩ ﺁﻏﺎﺯ ﻣﯿﺸﺪ ﻣﯽ ﺭﻗﺼﯿﺪﯾﻢ .ﻣﺎﻩ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻣﯿﺸﺪ ﻣﯽ ﺭﻗﺼﯿﺪﯾﻢ .ﺧﻼﺻﻪ ﺟﺸﻦ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺭﻗﺺ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺷﺎﺩﯼ.اعراب ﮐﻪ ﺁﻣﺪند ﺳﺮﺍﺳﺮ ﮔﺮﯾﻪ ﺷﺪﯾﻢ !ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﺑﻐﺾ ﮔﻠﻮﯾﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﻋﺬﺍﺏ ﻗﺒﺮ ﺍﺷﮏ ﺩﺭ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﻣﺎﻥ ﺣﻠﻘﻪ ﻣﯿﺰﻧدﺑﺎﺩ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﻭﺣﺸﺖ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻗﯿﺎﻣﺖ ﺩﺭ ﺫﻫنﻣﺎن ﺗﺠﻠﯽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﻭ ﻧﻤﺎﺯ ﻭﺣﺸﺖ ﻣﯿﺨﻮﺍﻧﯿﻢ.ﻫﻤﻪ ﯼ ﺳﺎﻝ ﺭﺍ ﮔﺮﯾﻪ ﺑﺮ ﺭﺧﺴﺎﺭ ﺧﻮﺩ ﻣﯿﺒﻨﺪﯾﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺳﺎل مرﮒ، ﻋﺰﺍ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺩﻟﻬﺎ ﻭ ﻟﺒﻬﺎﯾﻤﺎﻥ ﻣﯽ ﻧﺸﺎﻧﯿم.