2777
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 65 پست

الان میان میگن به توچه..ولی من بهت حق میدم.منم ی زندایی این مدلی دارم که همه ازدستش حرص میخورن

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
خب عزیزم هر کسی سلیقه خودشو داره به لباسش چه کاری دارید و چه اصراری به این دارید مثل بقیه باشند 😒😒 ...

نه مثل بقیه اما زن باید باشه نه ی تیکه ادم بی روح

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااا از اون خواهرشوهرايياااا شايد اينحوري راحته به تو چه😳

چقد زود میگی ب توچ اتفاقا من بدشو نمیخوام چون داداشم  خ قیافش ب سنش کمتر میاد میگم چرا نمیرسه ب خودش 

ما ک ب خودمون رسیدیم چی شد گفتن واس پسر مردمه اومدن تهمت زدن الان ک نمیرسیمم میگن ببین...😒

هرکی ی جوریه خاهشا خاهشاااااااا کاری نداشته باشین.

تو هرجورراحتی بپوش ارایش کن چیکار ب کار مردم دارین.

بخدا من ب خودم میرسیدم انقد رو اعصابم رفتن ک چرا ب خودت میرسی؟!!!الانم ک ب خودم نمیرسم(خیلی کم) ولم نمیکنن باز میان میگن چرا ب خودت نمیرسی؟

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
مثل بقیه خودشم معلمه حقوقش خوبه

اگه پول دستش هست پس دوستانه راهنماییش کن یه دفعه باهم برید خرید ببین از تیپ زدن و تمیز بودن خوشش میاد اگه استقبال کرد که ادامه بده شاید بلد نیس

اگه هم نه که شاید از اون زناییه که اگه تکونش بدی میلیارد ازش پول میریزه ولی حیفش میاد خرج کنه

شایدبرادرتون انقدربودجه دراختیارش نمیذاره که اونم شیک بپوشه وگرنه همه ازخداشونه هرمراسم لباس مختلف بپوشه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
چقد زود میگی ب توچ اتفاقا من بدشو نمیخوام چون داداشم  خ قیافش ب سنش کمتر میاد میگم چرا نمیرسه ب ...

خوب اگه خیلی برات مهمه به خودش دوستانه بگو

اینجا یا حرف های خاله زنکی میشه یا میگن به تو چه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

خوب شاید سلیقشه ...یا دلش نمیخواد آرایش کنه ..شاید از دید خیلی ها آرایش خیلی چیپ یا یه سر لباس عوض کردن عجیب باشه ...شایدم براش بی اهمیت این موضوع ..چون زن عموی منم اینطوریه ولی خسیسه