2777
2789
عنوان

لرهای یاسوج

351 بازدید | 10 پست

فرهنگاشون چطوریه من یکی برام اومده لر هستن و من اصالتن جتوبی درایتده به مشکل برمیخوریم یانه کلن چه نوع مردمانی هستن

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه زبونشون بلد نیستی شاید اذیت بشب 

اونو کم کم یاد میگیرم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

من یه هم دانشگاهی داشتم یاسوجی بود شوهرش بهبهان خوشبختم شدن فرهنگاشون نزدیک بوداشنای بهبهانی نداری 

اینم بگم در کل جفتشون مغرورو واز خود متشکر بودن نامزد که بودن اومده بودن خونه ما جلو مامان اینا میگفتن چیه شهر شما کاش زودتر بریم راحت شیم فکر کن سر سفره یه ریز از ما بد میگفتن وقتی رفتن مامانم گفت این تحفه هارو از کجا پیدا کردی

بيشتر زناشون خوش هستن یعنی پوشش و گردش واینا آزادم. باحال عروسی و دورهمیاشون.ولی توهين نشه کمی فرهنگشون بروز نبست یعنی دعواهای قبله ای هستش ولی مرد سالار نیستن زن نقشش مهمتره. سماخون جنوب هستین کنار میاین

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!