2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری برا پسر

14668 بازدید | 41 پست

مامانایی که اقدام کردند و تجربه دارند بیان کمک کنید .میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم من یک ماه پیش سقط داشتم بچه اولم بود حالا میخوام بارداربشم و پسر میخوام میخوام ببینم باید چکار هایی رو قبل و در روز و بعد از اقدام انجام بدم که نتیجه مطلوبو بگیرم و یا کارهایی که انجام دادید نتیجه داشته ؟؟؟

خدایا شکرت راضیم به رضایت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا خدا نخواد اتفاقی نمی افته....مخصوصا با این روشهای مسخره

تنها راه محکم کاری شده ivf و این چیزاست

ذهن انسان ابله مثل مردمک چشم میمونه، هر چقدر بیشتر نور بتابونی تنگ تر میشه.

ببین تا میتونی تو ماه اقدامت اناناس بخور 

و اینکه یه جوشونده درست کن قبل اقدام به این شکل که توش یکم زعفرون یکم زنجبیل یکم دارچین بعد ابجوش بریز بذار دم بکشه عاااالیهههه 

غذاهای گرم زیاد بخور فلفل و اینا زیاد اضافه کن ب غذا

دیگه هرچی مصلحت خدا باشه ولی انجامشون بده شما

خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…

به نظر من رژیم و اینا هییییچ تاثیری نداره.. اگه جواب صددرصدی میخوای iui کن...

اینام که میگن نتیجه گرفتیم شاید اگه رژیمم رعایت نمیکردن همون جنس دلخواه میشد.

ظاهر هیچ آدمی مهم نیست، باطنشم مهم نیست. کلا هیچ آدمی مهم نیست، درگیر نشید.😊😊😊
خدا هرچی میخاد بده سالم باشه اینو نگو بچه سالم مهمتراز دختر پسره عزیزم

اره برا منم مهم سلامتشونه و برا من فرقی نمیکنه ولی شوهرم خیلی دوست داره  دوست دارم اول اونو خوشحالش کنم 

خدایا شکرت راضیم به رضایت 
مثلا میگن روز تخمک.گزاری اگر بخوایم از تست های تخمگ گزاری استفاده کنیم در صورت دوخط بودن باید چه موق ...

ببین اول به ابن اعتقاد داشته باش باید خدا بخواد 

چون من دیدم بعضیا با ای وی اف هم جنسیت دلخواهشون نشده

وقتی کیتت مثبت شد همون روز و فرداش اقدام کن

همسرت رو هم تقویت کن

کاسنی بده بخوره تو حرکت اسپرم خیلی موثره

بدای شفای دختر منم لطفا دعا کن

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡