مامانایی که اقدام کردند و تجربه دارند بیان کمک کنید .میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم من یک ماه پیش سقط داشتم بچه اولم بود حالا میخوام بارداربشم و پسر میخوام میخوام ببینم باید چکار هایی رو قبل و در روز و بعد از اقدام انجام بدم که نتیجه مطلوبو بگیرم و یا کارهایی که انجام دادید نتیجه داشته ؟؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اول اینکه چون تازگی سقط کردی حتما شش ماهی جلوگیری کن.واسه پسردارشدن باید گرمیجات بخوری ولبنیات وسردی رو کم کنی.میگنتو روز تخمکگزاری هم نزدیکی کنی احتمال پسرشدن بیشتره
مثلا میگن روز تخمک.گزاری اگر بخوایم از تست های تخمگ گزاری استفاده کنیم در صورت دوخط بودن باید چه موق ...
ببین اول به ابن اعتقاد داشته باش باید خدا بخواد
چون من دیدم بعضیا با ای وی اف هم جنسیت دلخواهشون نشده
وقتی کیتت مثبت شد همون روز و فرداش اقدام کن
همسرت رو هم تقویت کن
کاسنی بده بخوره تو حرکت اسپرم خیلی موثره
بدای شفای دختر منم لطفا دعا کن
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود ♡قیصرامین پور♡