2777
2789
عنوان

ازشانس بد من😔😔

207 بازدید | 7 پست

دوستان میشه راهنماییم کنید؟؟؟ چرا هرچی بااطرافیان وفامیل رفتارخوب ومهربان وصادقانه دارم برعکسش رو میبینم چرا همه دارن پشت سرم حرف میزنن حتی فامیل درجه یک ...خیلی قضاوت میکنن وهرچی خوش اخلاقی میکنم بازبرمیگردم میبینم پشت سرم یه چیزی گفتن والله خسته شدم چی کارکنم نمیتونم که ازهمه دورباشم به خاطر همین ودوست ندارم دورویی کنم وازدرون متنفرباشم وازبیرون عاشقشون باشم واقعا رفتارم خوبه باهمه ولی من بدبخت شانس ندارم.وکسی که میبینه من زندگیم خوبه ازحسودی دیگه دارن تو روی خودم میارن    چه کنم؟؟؟؟

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍

حرف مردم برات بي اهميت باشه و بي توقع كاري انجام بده ميبيني چقد راحتي

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

والا یه همسایه داریم میگه من خیلی خوبم. خیللللی خوبی میکنم. چرا هیچکی دوسم نداره. چرا پشت سرم همه حرف میزنن.

ولی دیگه نمیدونه انقدر اذیت میکنه ک آدم اون دوتا دونه خوبیشو هم نمیخواد. 

البته منظورم شما نیستی. حرفای اون یادم افتاد.

من جای شما بودم زیادی خوبی نمیکردم ب کسایی که قدرمو ندونن

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن دوری و دوستی

من از وقتی خودمو میگیرم هم خودم راحتترم هم اونا اعصابمو بهم نمیریزن مهربانی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند

بعدشم مهم این جلوم جرات ندارن بگن پشت سر هرچی میخوان بگن تا بسوزن

همیشه ادما در مورد هم سطح های خودشون حرف نمیزنن در مورد اونیی ک بالاتر از اوناس و تو چشمه پچ پچ میکنن 

حرف مردم برات بي اهميت باشه و بي توقع كاري انجام بده ميبيني چقد راحتي

ازکسی توقع ندارم ولی رفتارآدم ها واقعا ناراحت میکنه گاهی

میگن دوری و دوستی من از وقتی خودمو میگیرم هم خودم راحتترم هم اونا اعصابمو بهم نمیریزن مهربانی چو از ...

ممنون ازتوجه ات دوست گلم ولی اگه خودم رو بگیرم میگن توخیلی مغروری.واینم یه داستان دیگه میشه

والا یه همسایه داریم میگه من خیلی خوبم. خیللللی خوبی میکنم. چرا هیچکی دوسم نداره. چرا پشت سرم همه حر ...

گلم ممنون ازنظرت و میدونم منظورت چیه ولی واقعا من سرتق بازی درنمیارم که کسی هم اذیت بشه رفتارم خوبه باهاشون نمیگم خوبی میکنم که.........