2777
2789
عنوان

پوست صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 25 پست
میدونم خب من شوهرم خونه نیست ماهی ی بار خونه‌میاد برا همین ارایش نمیکنم ...ولی بازم پوستم خراب داره ...

آره من دوستم هم نمیزنه اونم لک انداخته خیلی زیاد

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من اصلا کرم و مواد ارایش به هیچ وجه نمیزنم چندبار رژ زدم لبم تیره شد و دیگه به لب اول برنگشت.شما هم ...

اره تمام جوشارو مثل اینکه در میاره..

باید بعدش بپوستت برسی دیگه..

من آرایشگاه که میرم برا پاکسازی پوست بعدش بهم یه ماسک صورتم میده.. پوست یکم ضعیف میشه بعد پاکسازی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خیلی تعریفسو میکنن... دی جی کالا دیدم😊

ممنون گلم

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
اره تمام جوشارو مثل اینکه در میاره.. باید بعدش بپوستت برسی دیگه.. من آرایشگاه که میرم برا پاکسازی ...

من برا عروسیم آرایشگرم مجبور کرد که پاکسازی کنم ولی یه دختری رو دیدم چون مداوم پاکسازی کرده بود پوستش خیلیییی خشک شده بود..شایدم بقول شما مراقبت بعد از پاکسازی نکرده ...

خواهش میشششه گلم..

🌼🌼

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
من برا عروسیم آرایشگرم مجبور کرد که پاکسازی کنم ولی یه دختری رو دیدم چون مداوم پاکسازی کرده بود پوست ...

باید مراقبت بکنی بعدش و به پوستت استراحت بدی خودشو ترمیم کنه

نزدیک عروسی پاکسازی ریسکه.. باید چند هفته قبل عروسی انجام بشه پوست خودشو بسازه..

از دستگاشم ۲هفته یبار اونم خیلی کم باید استفاده کرد..

من اصلا کرم و مواد ارایش به هیچ وجه نمیزنم چندبار رژ زدم لبم تیره شد و دیگه به لب اول برنگشت.شما هم ...

من کلا پوستم خشکه،،خیار که میزنم خشک تر میشه،،انگاری پوست پیرزنا میچسبه بهم 😀

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

ليزر موهاي زايد آقايان و بانوان

هيدرودرم,ميکرودرم,ميکرونيدلينگ, تزريق ژل و هايفوتراپي  در کلينيک پوست و ليزر ادونيس

به متولدين هر ماه در ماه تولدشان هديه تخفيف 50 هزار توماني اهدا ميشود

تخفيف ويژه براي دانشجويان با به همراه داشتن کارت دانجشويي

مشاوره رایگان بصورت تلفنی و حضوری

شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-02186110849– 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6

از محصولات ارگانیک و کاملا طبیعی دکتر خوش رج استفاده کن

🎯با شماره پروانه بهداشتی ساخت 21/117570
💯شماره ثبت اختراع 42502

برای خواندن اطلاعات روی نوشته آبی رنگ را لمس کن

اطلاعات محصولات ارگانیک وطبیعی