2789
عنوان

پوست صورت

257 بازدید | 25 پست

دوستان من پوست صورتم خیلی خراب شده قبلا اینطور نبود الان بعد ازدواج چون کرم استفاده میکنم هر روز خیلی بد شده چیکار کنم کسی راهکاری بلده

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب مشکلش چیه عزیزم؟

کک مک زیاد انداخته رنگ پوستم تیره شده و خشک شده

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
کرم پودرو بزار کنار  ضد آفتابو شروع کن آب میوه و سبزی زیاد استفاده کن

چه ضدآفتابی خوبه عزیزم

من اصلا ارابش نمیکنم ولی حس میکنم پوستم قرمزو پژمرده شده مث اول شاداب نیست ...هووف

من دست خودم نیست تو خونه عادت کردم

منم پوستم خراب شده  میخوام دستگاه پاکسازی پوست بگیرم.. خیلی تعریف میکنن..

چند هست قیمتش برای کک مک خوبه

منم پوستم خراب شده  میخوام دستگاه پاکسازی پوست بگیرم.. خیلی تعریف میکنن..

چطوره؟

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

من اصلا کرم و مواد ارایش به هیچ وجه نمیزنم چندبار رژ زدم لبم تیره شد و دیگه به لب اول برنگشت.شما هم استفاده نکن مگر ضدآفتاب مخصوص نوع پوستت اونم درجه یک و بلافاصله بعداز برگشتن بشور نزار کرم رو پوستت بمونه.من فقط برا زاویه دار کردن صورتم یه مقدار رز گونه میزنم ولی کرم اصلا.دستگاه پاکسازی هم پوست رو خشک میکنه.خیار بمال.میوه بخور.

من اصلا کرم و مواد ارایش به هیچ وجه نمیزنم چندبار رژ زدم لبم تیره شد و دیگه به لب اول برنگشت.شما هم ...

مرسی گلم