2789
عنوان

ازدواج

351 بازدید | 36 پست

بچه ها من یکی برام اومده اصالتن لر هستن و من خودم جنوبی به نظرتون درایتده برامون مشکل ایحاد نمیکنه چون فرهنگامون متفاوته اما از نظر اخلاق و رفتار خیلی خوبه 

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لر کجان 🤔🤔  بعد خودت چی جنوبی منظورت کجا خوزستان  بندر عباس شیراز اونورا میگی

لر یاسوج خودم ابادان

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

رفت و آمد کنید ، مشاور برید ، تحقیق کامل  انجام بدید ، با رسم و رسوم های هم آشنا بشید و حسابی وقت بذارید و همو بشناسید  بعد تصمیم بگیرید !

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اختلاف فرهنگی خیلی مهمه...

ولی نحوه ی شعور و برخوردها در قبال این اختلافات مهم تره...

و اهمیت این موضوع رو فقط زمانی میتونید بفهمید که باهم رفت و آمد کنید...

اگر تصمیم بر رسمی شدن گرفتید... یه چهار ماهی نامزد باشید و زیاد و رفت و آمد کنید تا ببینید اختلاف فرهنگی چه حد هست...

ادمای خوبی هستن تعصبشون نسبت به لقیه طایفه ها کمتره.ولی بهر حال هر کاری کنی در حقشون شما همزبونشون نیستی و بی ملاحطات نسبت بهشما ممکنه اتفاق بیفته .امر زیادی ادم حساسی هسی ادیت میشی ولی اگر نیستی نه .بعدم میدونی که لباس محلی میپوشن اگر ادم قر فری هسی شاید این قصیه تو ذوقت بخوره .

لر یاسوج خودم ابادان

😚😚 همشریم شایدم هم استانی 😁😁 

ن مشگل پیش نمیاد 

اونا بختیاری هستن نه لر 

بعدشم از الان بگم داماد باید از اول تا آخرش خودش خرج کنه 😋😋 رسم بختیاریاس 

اگه پسر خوبیه خوب جواب مثبت بده 

بعدشم خوزستان ۵۰ درصدش بختیاریه 😒😒 

ینی چطور با فرهنگشون آشنا نیستی 

انشالله خوشبخت بشی 😚😚