2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 36 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😚😚 همشریم شایدم هم استانی 😁😁  ن مشگل پیش نمیاد  اونا بختیاری هستن نه لر  بعدشم ...

خخ عه فدات شم من فکر کردم طایفه بختیاری فرق میکنه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
ممکن از ترک خیر ندیدم خخخخخخ ولی همسایمون لرا  هستنولی کلی با زناشون خوبن یا فامیل زن داییم

شوهرت ترکه؟

ی زمانی ژلوفن من بودی  از وقتی شدی استامینوفن بقیه ..دیگه شیاف منم نیسی  ..بیبی                      تیکر بارداری نیس دعا کنین بارداری شه 😑                 دیش دیرین دیرین ماشالا دیش دیرین دیرین ماشالا      نامزدبازی دزدی خوشه ماشالا  
😊😊😊 ن گلم همه بختیاری های ایران از هر ایل و طایفه  همه از یه رسم پیروی میکنن

لر یاسوج ینی مطمعنب عزیزم ک ازطایفه بختیاری هستن

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
لر یاسوج ینی مطمعنب عزیزم ک ازطایفه بختیاری هستن

😒😒 بختیاریا 

اصفهان .خوزستان .یاسوج .قسمت هایی از لرستان .

شیراز .تقریبن قسمت هایی از بوشهر .بقیه استانا رو نمیدونم .ولی همه یکی هستن .ار رسم عروسی تا دور از جون عزا 

ی رسم دارن .همه جا فرقی هم نمیکنه شمال کشور تا جنوب تا اون سر دنیا همه یکی هستن 

😒😒 بختیاریا  اصفهان .خوزستان .یاسوج .قسمت هایی از لرستان . شیراز .تقریبن قسمت هایی از بوشهر ...

مرسی خانومی

بلههههه

بده؟شوهر منم ترکه😨😨

ی زمانی ژلوفن من بودی  از وقتی شدی استامینوفن بقیه ..دیگه شیاف منم نیسی  ..بیبی                      تیکر بارداری نیس دعا کنین بارداری شه 😑                 دیش دیرین دیرین ماشالا دیش دیرین دیرین ماشالا      نامزدبازی دزدی خوشه ماشالا