2777
2789
عنوان

زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 32 پست
متأسفانه پدر من بسیار آدم مستبد و خشکی هستن، واقعا برای فرار از جو خونه ازدواج کردم، هر روز دعوا و د ...

واقعا كاش ميشد پدر ها رو متوجه كرد

بيشتر ازدواج هاي ناموفق واسه خلاص شدن از دست اوناست😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید استارتر جون منظورم فقط شمانیستی بخداهرکی گفته بخاطر فراراز جو خونه  ازدواج کردم میگه زندگی‌خوبی ندارم

کاش ازاین ب بعد یادبگیرن دیگ این کارو نکنن

استارتر جان معلومه شوهرتو‌دوس داری عزیزم دستتون به طرف خداباشه ن بنده خدا ک بده هم‌منت هست انشالله همه چی درست میشه و خوشبخت میشین

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
متأسفانه پدر من بسیار آدم مستبد و خشکی هستن، واقعا برای فرار از جو خونه ازدواج کردم، هر روز دعوا و د ...

اخی منم یه جورایی مثل توواسه رهایی ازاون خونه فرارکردم واقعاناراحت شدم حالاتویه جمع بری ازحرف زدنش متوجه میشن یانه کمه

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
خداقوت به شما شیرزن ... اگر شوهر خوبی داری رهاش نکن ..... خودتم کمک خرج باش به خاطر خدا

چشم ممنونم ، بچه دار هم نمیشیم، البته تو این اوضاع مالی خداروشکر می کنم که بهم بچه نداده، بچه گناه داره

اخی منم یه جورایی مثل توواسه رهایی ازاون خونه فرارکردم واقعاناراحت شدم حالاتویه جمع بری ازحرف زدنش م ...

اولش متوجه نمیشن ولی بعد چند بار رفت و آمد متوجه میشن و تمسخر می کنن

اولش متوجه نمیشن ولی بعد چند بار رفت و آمد متوجه میشن و تمسخر می کنن

اخی واقعاناراحت شدم

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید