2777
2789
عنوان

دو بار سقط

4480 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من امسال دو بار سقط داشنم در هفته۵ و ۱۰ لطفا اگه دکتر خوب میشناسید معرفی کنید...شنیدم سولماز پیری خوبه..ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره بیاد 

🌞Bozuuu🌞

سلام خانما اگه گروه بارداری و اقدام توی تل میخواین لطفا درخواست دوستی بدین لینک بفرستم براتون

اینجا لینک ممنوعه نمیتونم بزارم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست

عزیزم ازمایش ژنتیک دادین؟

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم منم دو بار سقط داشتم هفت هفته و پنج هفته.آزمایش های سقط مکرر و دادم معلوم شد مشکل انعقادی دارم سه ماه درمان کردم و الان باردارم خدا رو شکر.البته از اول بارداریم هر روز آسپرین و آمپول انوکساپارین مصرف کردم.دکترم زهره لواسانیه مطبش تو میدون فلسطینه تونت اسمش و سرچ کنی اطلاعاتش و واست میاره.دکتر معروفی نیست ولی خیلی خیلی مهربون و کار بلده.فوق تخصص سقط مکرر داره

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
بله تهرانم..بهم گفتن برای بار دوم اگه سقط اتفاق بیفته بررسی میشی فعلا بررسی نشدم

یعنی باراول که سقط کردی تحت نظر نشدی برابارداری دوم عزیززم کوتاهی ازخودت بوده من خرداد سقط کردم ازاون موقع تحت نظرم تا اینکه الان ماه دوم اقدام هستم حتما تحت نظر باش 

یعنی باراول که سقط کردی تحت نظر نشدی برابارداری دوم عزیززم کوتاهی ازخودت بوده من خرداد سقط کردم ازاو ...

نه متاسفانه ب دکترم گفتم اگه دوباره پیش بیاد چی...گفت بار اول طبیعیه اگه بار دوم شدی بررسی میشی...پزشکتون تهرانه؟

🌞Bozuuu🌞