2777
2789
عنوان

دو بار سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 4494 بازدید | 30 پست
خوبه..صدیقه حنتوش زاده؟؟؟؟درسته؟؟؟زایمانم انجام میده..من دنبال دکتریم که خودش زایمانم کنه..

اره خودشم زایمانو انجام میده فقط وقت دادنش سخته ک ب نظرم ارزش داره 

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
اره خودشم زایمانو انجام میده فقط وقت دادنش سخته ک ب نظرم ارزش داره 

ویزیت چقدر میگیره؟؟؟مهربونه یا نه؟؟؟خب زنان باردار که باید ماهی یه بارو اینا مراجعه کنن دیگه..

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه متاسفانه ب دکترم گفتم اگه دوباره پیش بیاد چی...گفت بار اول طبیعیه اگه بار دوم شدی بررسی میشی...پز ...

نه عزیزم ارومیه به حرف دکترا گوش نده اصلا عادی نیس جونمون این وسط میره کجاش عادی 

ویزیت چقدر میگیره؟؟؟مهربونه یا نه؟؟؟خب زنان باردار که باید ماهی یه بارو اینا مراجعه کنن دیگه..

باردارا وقت میده مشکلی نیست برای موقع دیگه خواهرم میره میگه مهربونه خودش خیلی خوبه اصن استرس نمیده ب مریضش ولی ماماهاشو منشیش نه بداخلاقن و عنق😐😂ویزیتشم ۵۰ 

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
خود دکتر هم زایمان انجام میده عزیزم؟

نه ایشون فلوشیپ مادر و جنین و بارداری پر خطر هستن و غربالگری انجام میدن

من ازش خواستم چون منو تحت نطر نگرفت دکتر خوب بهم‌معرفی کنه گفت دکتر پریچهر پورانصاری توی شهدا و تایید میکنم و براش نامه نوشت.

خیلی دکتر خوبی بود(پور انصاری) یک ربع تا ۲۰ دقیقه کامل وقت گذاشت آزمایشاتم و همه چیزمو بررسی کرد اونم توی بیمارستان دولتی!

دکتر با سواد و فهمیده ای هست

السلام علی الحسین💖

من رفتم پیشش باید حوصله داشته باشی 

خیلی معطلی داره و اینکه یهو وسط ویزیت گوش تا گوش مریض نشسته بود که خانوم تشریف بردن برای زایمان و معلوم نبود کی بیان

منم دیگه نرفتم پیشش

ولی ماماش بهم رژیم غذایی بارداری داد که هیچ جای دیگه کسی این کارو نکرده بود برام

السلام علی الحسین💖
بیمارستان های لاله و بهمن و صد در صد میدونم ولی دولتی هم فقط امیرالمومنین

عزیزم ببخشید سونو رو هم خود خانم دکتر انجام میده؟ آخه من تجربه خوبی از سونو داخل مطب ندارم سقط دومم دکترم میگفت جنین نیست در صورتی ک سونو بیرون گفت جنین داری و شش هفته است غربالگری رو هم بایستی خود خاانم دکتر انجام بدن؟چون غربالگری خیلی مهمه..ممنون میشم راهنمایی کنی

🌞Bozuuu🌞
عزیزم ببخشید سونو رو هم خود خانم دکتر انجام میده؟ آخه من تجربه خوبی از سونو داخل مطب ندارم سقط دومم ...

خواهش میکنم عزیزم؛سونو که خودش انجام میده ولی سونوگرافی غربالگری ها رو میفرسته بیرون

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍