2777
2789
عنوان

بارداری

74 بازدید | 7 پست

بچه ها کسی بوده 3روز رابطه داشته باشه پشت سر هم تو روزای تخمکگداری وبعد دیگه نامرطب رابطه داشته باشه و باردار شده باشه

قرارمان فصل انگور❤❤❤❤شراب که شدم تو جام بیاور ومن جان❤❤❤❤

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وای که من همین 3.4 روز رو این ماه از دست دادم😔کلا نامنظم شد بعید میدونم اتفاقی افتاده باشه اما چقدر دلم میخواد بشه کلی دارو و امپول استفاده کرده بودم

خدایاااا ممنونم برای هدیه قشنگی که بهم دادی....به خودت میسپارمش😍🤗 هرچی خیره برای همه منتظرا مقدر کن🤲🤲
وای که من همین 3.4 روز رو این ماه از دست دادم😔کلا نامنظم شد بعید میدونم اتفاقی افتاده باشه اما چقدر ...

منم دوماه قبل همین سه چهار روز و نزدیکی نداشتم باردار نشدم ولی این ماه فقط همین روز ارو داشتم 

منم دوماه قبل همین سه چهار روز و نزدیکی نداشتم باردار نشدم ولی این ماه فقط همین روز ارو داشتم  

ایشاا... بارداری همین ماه... چندم موعدته؟ من یکشنبه آمپول ول زدم دقیقا همون شب داشتم و چهارشنبه 😔

خدایاااا ممنونم برای هدیه قشنگی که بهم دادی....به خودت میسپارمش😍🤗 هرچی خیره برای همه منتظرا مقدر کن🤲🤲
ایشاا... بارداری همین ماه... چندم موعدته؟ من یکشنبه آمپول ول زدم دقیقا همون شب داشتم و چهارشنبه 😔

من در اصل 14 بهمن موعدمه ولی خوب سیکلم 25روزس باید از 9 منتظر باشم

عزیزم ایشالله شما هم بارداری دعا هر دومون خوشبری بدیم