صباغی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 657 عنوان بارداری 74 بازدید | 7 پست بچه ها کسی بوده 3روز رابطه داشته باشه پشت سر هم تو روزای تخمکگداری وبعد دیگه نامرطب رابطه داشته باشه و باردار شده باشه قرارمان فصل انگور❤❤❤❤شراب که شدم تو جام بیاور ومن جان❤❤❤❤ 1397/10/29 | 08:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صباغی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 657 یعنی مهم همون سه چهار روزه قرارمان فصل انگور❤❤❤❤شراب که شدم تو جام بیاور ومن جان❤❤❤❤
yash عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 3240 وای که من همین 3.4 روز رو این ماه از دست دادم😔کلا نامنظم شد بعید میدونم اتفاقی افتاده باشه اما چقدر دلم میخواد بشه کلی دارو و امپول استفاده کرده بودم خدایاااا ممنونم برای هدیه قشنگی که بهم دادی....به خودت میسپارمش😍🤗 هرچی خیره برای همه منتظرا مقدر کن🤲🤲
صباغی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 657 وای که من همین 3.4 روز رو این ماه از دست دادم😔کلا نامنظم شد بعید میدونم اتفاقی افتاده باشه اما چقدر ... منم دوماه قبل همین سه چهار روز و نزدیکی نداشتم باردار نشدم ولی این ماه فقط همین روز ارو داشتم قرارمان فصل انگور❤❤❤❤شراب که شدم تو جام بیاور ومن جان❤❤❤❤
yash عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 3240 منم دوماه قبل همین سه چهار روز و نزدیکی نداشتم باردار نشدم ولی این ماه فقط همین روز ارو داشتم ایشاا... بارداری همین ماه... چندم موعدته؟ من یکشنبه آمپول ول زدم دقیقا همون شب داشتم و چهارشنبه 😔 خدایاااا ممنونم برای هدیه قشنگی که بهم دادی....به خودت میسپارمش😍🤗 هرچی خیره برای همه منتظرا مقدر کن🤲🤲
صباغی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 657 ایشاا... بارداری همین ماه... چندم موعدته؟ من یکشنبه آمپول ول زدم دقیقا همون شب داشتم و چهارشنبه 😔 من در اصل 14 بهمن موعدمه ولی خوب سیکلم 25روزس باید از 9 منتظر باشم قرارمان فصل انگور❤❤❤❤شراب که شدم تو جام بیاور ومن جان❤❤❤❤
صباغی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 657 ایشاا... بارداری همین ماه... چندم موعدته؟ من یکشنبه آمپول ول زدم دقیقا همون شب داشتم و چهارشنبه 😔 عزیزم ایشالله شما هم بارداری دعا هر دومون خوشبری بدیم قرارمان فصل انگور❤❤❤❤شراب که شدم تو جام بیاور ومن جان❤❤❤❤