2821
2789
کل ایران بسیج شدن تا همون خوزستان و مردم خوزستان رو نجات بدن یه جوری حرف میزنی انگار خودتون تنها نجا ...

نگو ترو خدا همه یکی هستیم دلش میگیره متوجه طنز تو تاپیک ااستارتر نشد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگو ترو خدا همه یکی هستیم دلش میگیره متوجه طنز تو تاپیک ااستارتر نشد

مگه دروغ گفتم عزیزم شما لحنش رو ببین

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂
کل ایران بسیج شدن تا همون خوزستان و مردم خوزستان رو نجات بدن یه جوری حرف میزنی انگار خودتون تنها نجا ...

من خوزستانی نیستم ...مثال زدم ..بله کل مردم حتی پدرم ک اهل گیلانن رفتن ..اصالتا شمالی ام من ...بحثم اینه وطن یه شهر نیست حتی برای خنده هم

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
من خوزستانی نیستم ...مثال زدم ..بله کل مردم حتی پدرم ک اهل گیلانن رفتن ..اصالتا شمالی ام من ...بحثم ...

با تهران مشکل دارید اولین پست که نوشتید . والا ما عاشق شمالیم

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 

ديگه فكر كنم تركوندن يه تاپيك و كاربري افاقه نكنه، بايد موقت سايتو بتركونن، من نيم ساعت اومدم ولي واقعا حالتون بد نشد، همه ميخان جا نمونن

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

با تهران مشکل دارید اولین پست که نوشتید . والا ما عاشق شمالیم

گفتم تهران کل ایران نیست ..گفتن ایران فقط تهران نیست ..همین..

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
این قد تهران تهران . مگه تهران چی داره که خودشون رو بالاتر از بقیه میدونن بازم خوبه نه فرهنگ اصیل تو ...

تهران یا هر جای دیگه خوب و بد داره ما به هیچ شهری توهین‌نکردیم تهرانم دهات بوده مثل بقبه شهرا

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
2824
2823
2791
2779
2792