2821
2789
همینجوریشم شهرای دیگه با تهران لجن تو دیگه بدترش نکن 😂

اقا بیان جای ما تهران زندگی کنند من اگه شوهرم کار و زندگیش اینجا نبود قید خونواده خودم رو هم میزدم میرفتم توی یک روستای  خوش اب و هوا ب دور از  این کثیفی و شلوغی زندگی می کردم

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
چه خبرته عزیزم ؟ دنبال دعوا میگردی؟

متاسفم ک متوجه نشدین..شب وروزتون خوش

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اقا بیان جای ما تهران زندگی کنند من اگه شوهرم کار و زندگیش اینجا نبود قید خونواده خودم رو هم میزدم م ...

خیلیا که اگه بتونن با سر میان 😂 فکر میکنی...کسی که از اول اینجا بوده نمیتونه شهرستان زندگی کنه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
تا سه سال پیش‌من ایرانی خالص بودم و خاکم هم یزد بود ولی از وقتی مهاجرت کردم متاسفانه نه دیگه اونجا خ ...

الهی هرجا باشی دلت خوش باشه  به قول سهراب هرکجا هستم باشم  اسمان مال من است 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
متاسفم ک متوجه نشدین..شب وروزتون خوش

شما مثل اینکه متوجه نشدی نگران نباش کل مملکتو پشت قباله تهرانیا ننداختن که اینطور داری برخورد میکنی استارتر یه چیزی گفت به شوخی 

شب و روز شماهم خوش

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
خیلیا که اگه بتونن با سر میان 😂 فکر میکنی...کسی که از اول اینجا بوده نمیتونه شهرستان زندگی کنه

من می تونم یعنی ارزومه به خدا از اینجا برم. الانم اومدم اطراف تهران خونه خریدم بعد سی سال زندگی توی تهران  و یکی از بهترین جاهای  تهران اومدم اطراف تهران

من می تونم یعنی ارزومه به خدا از اینجا برم. الانم اومدم اطراف تهران خونه خریدم بعد سی سال زندگ ...

چی بگم..من که اصلا نمیتونم.حتی چند روز که میریم سفر خیلی دلم تنگ میشه واسه اینجا.

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

وطن یعنی جاهایی که من دوسش دارم.

مثل مشهد.یزد.اصفهان.الموت.جنوب کشور مخصوصا دیر.

:)

خوبتون شد حالا بخوابیم.

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
وطن یعنی جاهایی که من دوسش دارم. مثل مشهد.یزد.اصفهان.الموت.جنوب کشور مخصوصا دیر. :) خوبتون شد حال ...

حالا که اینطوره منم عاشق شمالم اصلا وطن یعنی شمال کشور🤗