سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اره وطن یعنی تهران شمااا..خوزستانیام ک هشت سال جون دادن زیر گلوله ک یه وجب خاک از بین نره و تهران شما بشه تهران ادا دراوردن ..نمیدونم چرااین مدلی هستید شمااهاا شوخیشم زشنته وطن یعنی تهران لعنت ب این نوع تفکر ک شوخیشم ازار میده روح ادمو
امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
من همیشه به کارنامهام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂
اره وطن یعنی تهران شمااا..خوزستانیام ک هشت سال جون دادن زیر گلوله ک یه وجب خاک از بین نره و تهران شم ...
کل ایران بسیج شدن تا همون خوزستان و مردم خوزستان رو نجات بدن یه جوری حرف میزنی انگار خودتون تنها نجاتش دادین
من همیشه به کارنامهام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂
اين حرفتونم درست نيست، چيزي كه من ديدم هيچوقت هيچ كاري از هيچ كس بعيد نيست، تهراني خوب و بد داره اصيل يا غير اصيل، همينطور هر جاي ديگه،انسان خوب و بد داريم جدا كردن انسانها تعصب محضه
ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.
من خوزستانی نیستم ..خنده نداشت ملیت خنده نداره..شما تهرانیا حتی شوخی ام بخاین بکنین و مسخره باشه میگین شوخی شهرستانی نکن بخاین ب شوخی هم وطن رو معنی کنید میگین فقط تهران...شوخی نیست خنده نداره...
امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍