تسسسنییییم مدیر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 عنوان اسکرین+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 71 پست اندر هوس های من.....شوهرم نیست...گرسنمه و حال ندارم چیزی بخورم و هوس قیمه نذری کردم😔 نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩 1397/10/28 | 22:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 ینی بی اعصابو عصبی در این لحظه یا کلا بعد یک مدتی اینجوری شده اخلاقش؟ نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
زریییییییییییی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 3410 اقا من دلم یه چی میخواد که نیییییییییست به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 اقا من دلم یه چی میخواد که نیییییییییست چی؟ نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
زریییییییییییی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 3410 چی؟ بگم شاید دلت بخواد 😞😞 به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
زریییییییییییی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 3410 استارتر چند هفته ای ؟ به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 بگم شاید دلت بخواد 😞😞 حالا بگو ...الان سیر شدم😃 نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
m_f_sh عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 7206 در این لحظه یا کلا بعد یک مدتی اینجوری شده اخلاقش؟ کلا اینجوری شده 😀دلیلشم خودم نمیدونم فک کنم تو خونواده خودشون یه مشکلی هست که نمیخواد منم بفهمم اما مشکلات اون با خونوادش تاثیرش مستقیم تو رابطه ماست الانم حدودا ۴ماهه که اینجوریه منم کلا بیخیال شدم میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 استارتر چند هفته ای ؟ ۹ هفته نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
زریییییییییییی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 3410 حالا بگو ...الان سیر شدم😃 گوجه سبزه لعنتی😭😭😭😭😭 به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
زریییییییییییی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 3410 ۹ هفته برای صدای قلب رفتی سونو ؟ به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 کلا اینجوری شده 😀دلیلشم خودم نمیدونم فک کنم تو خونواده خودشون یه مشکلی هست که نمیخواد منم بف ... ذکر یا جواد و یا ودود رو زیاد بگو...اگر که نصف شب هم بلند شدی ۹۹ بار بگو یا هو....خدا حاجتتو برآورده میکنه...ان شاالله که شوهرتم میشه عین قبل😚 نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 برای صدای قلب رفتی سونو ؟ آره ۶ هفته و دوروز....اما خودش شنید...من نشنیدم نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 گوجه سبزه لعنتی😭😭😭😭😭 من گوجه سبز دوس ندارم😁 نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
خطکش عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 14426 براش بد نیست زعفرون خبیلی زیاد ایا؟ چرا دیگه راس میگیخب قیمه های نذری که فوووول از زعفرانه دیگه
زریییییییییییی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 3410 آره ۶ هفته و دوروز....اما خودش شنید...من نشنیدم ای جونم مبارکهههاخه من اسپرم شوهرم ضعیف بود بعد 3 سال و نیم باردار شدم خواست خداحالا دکترم همش میگه ببینیم اصلا قلبش تشکیل میشه😞 خیلی نگرانم فردا سونو نوشته برام دقیقا میشه 6 هفته ام زود نیست ؟ به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤