2777
2789
عنوان

اسکرین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 71 پست
چرا دیگه راس میگی خب قیمه های نذری که فوووول از زعفرانه دیگه

بچه ها من تو قیمه یکم زرشک میریزم خیلی باحال میشه طعم نذری میده 😂😂

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ذکر یا جواد و یا ودود رو زیاد بگو...اگر که نصف شب هم بلند شدی ۹۹ بار بگو یا هو....خدا حاجتتو برآورده ...

مرسی عزیزم😍😍😍

میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم 
ای جونم مبارکههه اخه من اسپرم شوهرم ضعیف بود بعد 3 سال و نیم باردار شدم خواست خدا حالا دکترم همش م ...

حتما تشکیل میشه...میخوای دو سه روز بعد برو....ان شاالله که خیره عزیزم...منم خییییلی استرس داشتم...وقتی دستگاه سونو رو گذاشت رو شکمم ،قلبم داشت از جا در میومد

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
حتما تشکیل میشه...میخوای دو سه روز بعد برو....ان شاالله که خیره عزیزم...منم خییییلی استرس داشتم...وق ...

مرسی عزیزم انشالله

خودمم دیگه صبر ندارم خیلی استرس دارم یه بار سونو دادم ساک بارداری بود گفت طبق این سونو دو هفته دیگه باید قلب تشکیل شده باشه

اخه من مشکل کلیه ام دارم دکترم گفت باید سقط کنی مکنه کلیه ات رو مجبور شی دیالیز کنی ولی گفتم سقط نمیکنم .. الان بهانه قلب رو اورده دعا کنید برام فردا صدای قلبش رو بشنون ..

مرسی عزیزم انشالله خودمم دیگه صبر ندارم خیلی استرس دارم یه بار سونو دادم ساک بارداری بود گفت طبق ای ...

شما هم قبل سونوت ۱۰تا یا جواد و ۱۰تا یا ودود بگو...مطمئن باش که قلبش ان شاالله از خودت هم بهتر میزنه😊

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
شما هم قبل سونوت ۱۰تا یا جواد و ۱۰تا یا ودود بگو...مطمئن باش که قلبش ان شاالله از خودت هم بهتر میزنه ...

مرسی عزیزم انشالله 😍😍😍