2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین توروخدا

113 بازدید | 15 پست

من طبقه بالای مادرشوهرمم و دوتا خواهرشوهردارم که با یکی حرف نمیزنم بخاطر بی احترامیاش وبا یکی دیگه ش چن وقته حرف میزنم . ومادرشوهرمم یه دنده ولجبازه شدید و وقتی باشون قط رابطه م احساس آرامش دارم ولی تا باشون رابطه برقرار میکنم دوباره بی احترامی میکنن واصلا نمیتونم بی احترامیاشونو تحمل کنم وافسردگی شدید گرفتم ازدستشون... بنظرتون قط رابطه کنم بهتره .. یا با این وضع خراب پیش برم بخاطر شوهرم چون دوس داره رابطه ها برقرارباشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اونجا برید

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
میشه چند نمونه از بی احترامیاشونو مثال بزنی؟چیکار میکنن مثلا

مثلا با کنایه وغیرمستقیم حرفشونو میزنن .همون به درمیگیم دیوار بشنوه. یا بچه مو .بچه هاشون کتک میزنن اصلا کاری ندارن . کلا رفتاراشون خیلی عجیبه

میشه چند نمونه از بی احترامیاشونو مثال بزنی؟چیکار میکنن مثلا

مثلا دیروز مادرشوهرم جلوی شوهرم گفت برا چی چاق نمیشی مازن چاق میخوایم. بش گفتم من سیستم بدنم اینطوره ووزنم به قدم میخوره .گفتم ازاول زن چاق میگرفتین .گفت نمیدونستیم چاق نمیشی وگرنه نمیگرفتیم

شما چقدر بهشون محبت میکنی؟

من خیلی ساده م کلا خیلی زود صمیمی میشم وهرچی تودلمه میگم .اونا سو استفاده میکنن .مثلا درمورد داداشم چیزی بگم بعدا سواستفاده میکنن .خیلی بشون احترام میزارم خیلی

مثلا دیروز مادرشوهرم جلوی شوهرم گفت برا چی چاق نمیشی مازن چاق میخوایم. بش گفتم من سیستم بدنم اینطوره ...

عزیزدلم... اولا اصلا نباید مسائل خانواتو ب خانواده شوهرت بگی

دوما وقتی بهت گفتن چرا چاق نمیشی؟ بگو آقام منو همینجوری دوست داره..مهم اینکه ایشون میپسنده.. البته با احترام و خنده بگو

عزیزدلم... اولا اصلا نباید مسائل خانواتو ب خانواده شوهرت بگی دوما وقتی بهت گفتن چرا چاق نمیشی؟ بگو ...

خب من بخاطر بی احترامیایی که میکنن دلم کلی میگیره ومیگم چرا باید با اینا رابطه داشته باشم . کلا وقتی نمیبینمشون خیلی خوشم

مثلا دیروز مادرشوهرم جلوی شوهرم گفت برا چی چاق نمیشی مازن چاق میخوایم. بش گفتم من سیستم بدنم اینطوره ...

عزیزدلم... اولا اصلا نباید مسائل خانواتو ب خانواده شوهرت بگی

دوما وقتی بهت گفتن چرا چاق نمیشی؟ بگو آقام منو همینجوری دوست داره..مهم اینکه ایشون میپسنده.. البته با احترام و خنده بگو

خب من بخاطر بی احترامیایی که میکنن دلم کلی میگیره ومیگم چرا باید با اینا رابطه داشته باشم . کلا وقتی ...

ولی احترام به پدر و مادر همسر مثل احترام گذاشتن ب پدر و مادر خودمونه..

اینم بدون اجر تحمل بی احترامی هاشون و درمقابلش آرامش و احترام شما اجر زیادی براتون داره...