2777
2789

بستگی به نوع و شدت دیسکت داره .منم دارم اما خفیف دکتر گفت هیچ مشکلی برا طبیعی نداری 

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=79953153]نه من هی گفتم دیسک دارم دکتر گفت دلیل نمیشه که از طبیعی فرارکنی ربط نداره یعنی بمیری هم میگن 

اگه شدید باشه طبیعی نمیککنن

شماطبیعی شدی؟ دیسکت چجوری بود؟ بعد مشکلی برات پیش نیومد؟

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بچه ها دکتر من ک سز اختیاری هم میکنه 

میگین کلا سز نمیکنن اخه🙄

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

[QUOTE=79953153]نه من هی گفتم دیسک دارم دکتر گفت دلیل نمیشه که از طبیعی فرارکنی ربط نداره یعنی بمیری ...

طبیعی میخای؟؟ 

نه نتونستم بعدش عمل شدم.

کمر درد دارم 😖

کاش دمم میشکست بین میلیونها اسپرم اول نمیشدم  
طبیعی میخای؟؟  نه نتونستم بعدش عمل شدم. کمر درد دارم 😖

ازه دوست دارم طبیعی باشه☺ولی نمیدونم میتونم یانه

دیسک ال 4 و ال 5هست

نه مهزره اش رو نمیگم.شدت دیسک ملاکه منم سیاتیکم چندوقت یبار میگیره