2777
2789
عنوان

بی بی چک و آمپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 40 پست
تحمل اینو ندارم صب کنم تا از پریودیم بگذره

میدونم عزیزم،میگم منم همینجوری ام،ولی همین استرس خودش سمه،وگرنه منم دائم بی بی چک دستم بود

خدا جون من به بزرگیت و مهربونیت و اینکه هواموداشتی بارها و بارها پی بردم،،همینطور که با اون همه سختی و غیر ممکن ها من و عشقمو بهم رسوندی بعد چند سال،الان میدونم همین روزا ثمره عشقمون رو بهمون میدی،،من به بخشندگیت شک ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سر ۱۴ روز بی بی چک زدم ، یادش بخیر نه ماه پیش بود😍

خوششششبحالت منم زدم دعا کن منم این ماه مامان شده باشم..الان ۱۶روزه گذشته من دوتا امپول۵۰۰۰ زدم..میترسم برم ازمایش..منتظرم از موعدم بگذره بعد برم من ۳۳۳_۳۵روز موعدمه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
من قبلا نازایی داشتم آی یو آی کردم از سر شوق روز سوم بی بی زدم منفی شد

ان شاءالله باردار میشی گلم.خدا ی نی نی به هممون بده

خدا جون من به بزرگیت و مهربونیت و اینکه هواموداشتی بارها و بارها پی بردم،،همینطور که با اون همه سختی و غیر ممکن ها من و عشقمو بهم رسوندی بعد چند سال،الان میدونم همین روزا ثمره عشقمون رو بهمون میدی،،من به بخشندگیت شک ندارم
دارم الان به شکر خدا

خب خداروشکر عزیزم،واس ماهم دعا کن

خوششششبحالت منم زدم دعا کن منم این ماه مامان شده باشم..الان ۱۶روزه گذشته من دوتا امپول۵۰۰۰ زدم..میتر ...

ببخشید اشتباه شد تهش😂سیکلم ۳۳_۳۵روزه است ..سه شنبه روز۳۵ م میشه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
خوششششبحالت منم زدم دعا کن منم این ماه مامان شده باشم..الان ۱۶روزه گذشته من دوتا امپول۵۰۰۰ زدم..میتر ...

انشالله مثبت میشه عزیزم

خدایا برای همسر بی نظیر و دختر یکی یکدونم سپاسگزارم❤️🌸
خانما سیکل ینی چی،میشه بهمـتوضیح بدید ببخشید من ـنمیدونم

سیکل به فاصله ی اولین روز پریود تا پریود بعدی میگن مثلا اگه این ماه 1 بشی و ماه بعد بازم یکم پریود شی سیکلت سی روزه است.