2777
2789
عنوان

بی بی چک و آمپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سر ۱۴ روز بی بی چک زدم ، یادش بخیر نه ماه پیش بود😍

سوال دارم ازتون

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
من سر ۱۴ روز بی بی چک زدم ، یادش بخیر نه ماه پیش بود😍

من الان ۹ روزه دو تا hcg  زدم و الان دوروزه حالتتهوع دارم و دلدرد کم و ضعف پاها ران

چرا اینجوری؟؟؟

چرا آمپول داره تازه اثر میکنه؟ینی اونموقه اثر نکرده بود؟؟؟

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
من الان ۹ روزه دو تا hcg  زدم و الان دوروزه حالتتهوع دارم و دلدرد کم و ضعف پاها ران چرا اینجور ...

اصلا ربطی‌به امپول نداره احتمالا تلقین خودتونه ، امپول هم اثر کنه هیچ علائمی نداره فقط با ازمایش نشون میده

خدایا برای همسر بی نظیر و دختر یکی یکدونم سپاسگزارم❤️🌸
اصلا ربطی‌به امپول نداره احتمالا تلقین خودتونه ، امپول هم اثر کنه هیچ علائمی نداره فقط با ازمایش نشو ...

مرسی 

امروز صب بی بی منفی شد ۹ روز بعد تخمک گذاری هستم 

منفی شده ینی اثر آمپولا دیگه تو بدنم نیس؟

اگه چن روز بعد بی بی زدم و مثبت شد ینی درسته و باردارم؟

آخه میگن hcgکه بزنیم تا چن وقت مثبت کاذب نشون میده

مرسی  امروز صب بی بی منفی شد ۹ روز بعد تخمک گذاری هستم  منفی شده ینی اثر آمپولا دیگه تو ...

خیلی زود زدی اگر لقاحی صورت بگیره بی بی چک به این سرعن نشون نمیده بذار بعد از ۱۵ روز انجام بده

خدایا برای همسر بی نظیر و دختر یکی یکدونم سپاسگزارم❤️🌸
خیلی زود زدی اگر لقاحی صورت بگیره بی بی چک به این سرعن نشون نمیده بذار بعد از ۱۵ روز انجام بده

ممنونم چشم هفته ی بعدی باز میزارم