2777
2789
عنوان

و چه بی ذوق...💔

409 بازدید | 24 پست

از آخرین باری که دیدمت 8ماه گذشت...

وقتی از پله های ایوون ما پایین رفتی داشتم به کفشای نویی که پات بود نگاه میکردم که یادم بمونه بهت بگم کفشات خیلی خوشگل بود...

اگه میدونستم آخرین باریه که میبینمت فقط به چشمات نگاه میکردم💔

میدونم که به اندازه من سختی کشیدی عشق راه دورم میدونم که اذیتت کردن میدونم که مجبور شدی منو تنها بذاری...

8ماه عکس پروفایلت رو عوض نکردی

دیشب قبل خواب عکسای قدیمتو دیدم و به عکست گفتم دلم برات تنگ شده 

امروز دیدم عکستو عوض کردی

اشکام بند نمیاد...

خوشحالم که حالت بهتره...

راستی حرف تکراری همیشه:کاش پدرت بدونه هیچوقت نمیبخشمش💔

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دوسه نفر اگه هزارسالم بگذره نمیبخشم روزقیامت روی پل صراط جلوشونو میگیرم الان تواین دنیا فقط بخدا واگذارشون کردن امام رضا گفتم اگه امام رضا واقعا امام رضا باشه داغ دلم ازش میگیره

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙
دوست بودید یا عقد؟

دوست

خواستگاری هم اومد 

همه رو راصی کردیم 

پدرش راضی نشد گفت از خونه بیرونش میکنم و از ارث محروم...حالا اگه میتونه بره باهرکی میخواد ازدواج کنه

منم دوسه نفر اگه هزارسالم بگذره نمیبخشم روزقیامت روی پل صراط جلوشونو میگیرم الان تواین دنیا فقط بخدا ...

منم بخدا واگذار کردم عزیزم مطمینم که یه روزی آهی که از دل من بلند شد گردنشو میگیره

پدر شوهر منم همینو گفت بعد عقد . البته شوهرمم پست باباش دراومد ....

ما اختلاف سطح مالی زیادی داشتیم

پدرش خیییییلی پولدار بود و فکر میکرد خداست چون پول داره کل دنیا زیر دستشن...

ما اختلاف سطح مالی زیادی داشتیم پدرش خیییییلی پولدار بود و فکر میکرد خداست چون پول داره کل دنیا زیر ...

اگه عشقت واقعا میخواستت هیچوقت نمیتونست عقب بکشه حتی اگه از ارث محروم میشد 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚