راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست
ما چند روز پیش برای خواهرم تولد گرفتیم چون کیک رو خودمون درست کردیم خیلی کم شد هزینه ش ، به جای پولی که قرار بود بدیم قنادی پول کادوشو بیشتر کردیم و کلا هزینه ش برای شونزده نفر دویست تومن این طورا شد
درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
بعد میوه ش رو هم با میوه های فصل درست کردیم و هر کس اومد بهش دادیم و کلی تعریف و تمجید که هم با سلیقه شده هم مارو از میوه پوست کندن راحت کردین، شام هم الویه و زرشک پلو و سالاد کلم و سوپ