2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من برای بچم تابستون تولد گرفتم خانواده خودم و شوهرم  بخدا ۶۰۰شد  غذاهام سالاد ماکارونی ک ...

ای وای منم همینارو میخواستم درست کنم😢 البته تو این گرونی که یه کیسه خرید میشه ۱۰۰ تومن این رقم عجیب نیس

ای وای منم همینارو میخواستم درست کنم😢 البته تو این گرونی که یه کیسه خرید میشه ۱۰۰ تومن این رقم عجیب ...

عزیزم اصلا غیر از همچی فقط باخوندن تاپیکت حس خوب خواهرانه بهم دست داد هم شما هم اون خانمی که عکس گذاشتن واقعا خیلی خوبه که هوای احساسات خواهر کوچیکارو دارین چون خودمم جونم خواهر یک سال کوچیکتراز خودمه.  جای خواهراتون ازتون ممنونم. 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
عزیزم اصلا غیر از همچی فقط باخوندن تاپیکت حس خوب خواهرانه بهم دست داد هم شما هم اون خانمی که عکس گذا ...

ای جانم 😘 خدا برای هم حفظتون کنه

خواهرم ۵ سال ازم کوچیکتره و من هم بیشتر از جونم دوسش دارم

بعد میوه ش رو هم با میوه های فصل درست کردیم و هر کس اومد بهش دادیم و کلی تعریف و تمجید که هم با سلیق ...

لطفا عکس میوه ها رو هم بذار خانم هنرمند😊

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
لطفا عکس میوه ها رو هم بذار خانم هنرمند😊

عکس ازشون ندارم متاسفانه ولی اینارو با هم مخلوط کرده بودم،پرتقال انار توت فرنگی سیب کمپوت آناناس کمپوت گلابی ، همشون رو یک اندازه خرد میکنیم بعد یه قاشق چایخوری عسل رو با یکم آب آناناس یا پرتقال مخلوط میکنیم و میریزیم داخل سالاد ، من موز رو هم خرد کردم و با کمی خامه صبحانه قاطی کردم و برای هر کسی که میوه میریختم یه قاشق کوچولو خامه و موز میذاشتم رو ظرفش ، فقط یادتون باشه که سالاد میوه پنج ساعت بیشتر نمیمونه و چون موادش خرد شده هستن بیشتر از این بمونه رنگ و طعم عوض میکنه

!♌️

عکس ازشون ندارم متاسفانه ولی اینارو با هم مخلوط کرده بودم،پرتقال انار توت فرنگی سیب کمپوت آناناس کمپ ...

ممنون 🌹🌹

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان