2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من برای بچم تابستون تولد گرفتم خانواده خودم و شوهرم  بخدا ۶۰۰شد  غذاهام سالاد ماکارونی ک ...

ای وای منم همینارو میخواستم درست کنم😢 البته تو این گرونی که یه کیسه خرید میشه ۱۰۰ تومن این رقم عجیب نیس

ای وای منم همینارو میخواستم درست کنم😢 البته تو این گرونی که یه کیسه خرید میشه ۱۰۰ تومن این رقم عجیب ...

عزیزم اصلا غیر از همچی فقط باخوندن تاپیکت حس خوب خواهرانه بهم دست داد هم شما هم اون خانمی که عکس گذاشتن واقعا خیلی خوبه که هوای احساسات خواهر کوچیکارو دارین چون خودمم جونم خواهر یک سال کوچیکتراز خودمه.  جای خواهراتون ازتون ممنونم. 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
عزیزم اصلا غیر از همچی فقط باخوندن تاپیکت حس خوب خواهرانه بهم دست داد هم شما هم اون خانمی که عکس گذا ...

ای جانم 😘 خدا برای هم حفظتون کنه

خواهرم ۵ سال ازم کوچیکتره و من هم بیشتر از جونم دوسش دارم

بعد میوه ش رو هم با میوه های فصل درست کردیم و هر کس اومد بهش دادیم و کلی تعریف و تمجید که هم با سلیق ...

لطفا عکس میوه ها رو هم بذار خانم هنرمند😊

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
لطفا عکس میوه ها رو هم بذار خانم هنرمند😊

عکس ازشون ندارم متاسفانه ولی اینارو با هم مخلوط کرده بودم،پرتقال انار توت فرنگی سیب کمپوت آناناس کمپوت گلابی ، همشون رو یک اندازه خرد میکنیم بعد یه قاشق چایخوری عسل رو با یکم آب آناناس یا پرتقال مخلوط میکنیم و میریزیم داخل سالاد ، من موز رو هم خرد کردم و با کمی خامه صبحانه قاطی کردم و برای هر کسی که میوه میریختم یه قاشق کوچولو خامه و موز میذاشتم رو ظرفش ، فقط یادتون باشه که سالاد میوه پنج ساعت بیشتر نمیمونه و چون موادش خرد شده هستن بیشتر از این بمونه رنگ و طعم عوض میکنه

!♌️

عکس ازشون ندارم متاسفانه ولی اینارو با هم مخلوط کرده بودم،پرتقال انار توت فرنگی سیب کمپوت آناناس کمپ ...

ممنون 🌹🌹

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز