2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من هر شيش ماه ميرم شهر خودم والا  خيلي هم راحتم هر روز با مامانم صحبت ميكنم دور از تنش 

من همسر يك مدافع وطن هستم ❤️همسر يك مرزبان فداكار.       من ميرم براي لاغري ✌️💪وزن فعلي٧٥هدف ٥٧

آدما با هم فرق می کنن . زن و شوهرا هم با هم فرق می کنن . اگه با شوهرت خیلی رفیق باشی و عاشق جهنمم بره واسه تو بهشته و باهاش میری . زندگی تو غربت فقط بر می گرده به کیفیت رابطه تو با همسرت

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود

اگه شوهرت ادم خوبی باشه و درک متقابل داشته باشین اصلا سخت نیست 

موفق باشین❤💙💟💛💚💜

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                

دوری سخته ولی اگه زندگی آرومی با همسرت داشته باشی راحتتر میشه برات بعدشم ک میری سرمیزنی من هر ماه یا نهایتا دوماه ی بار میرم پیش خانوادم دوروزه برمیگردم اونام میان ب من سر میزنن درکل نمیزاریم زیاد دلتنگ بشیم 

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏

اوهوم من،سخته خیلی،وقتی دلت تنگ میشه نمیتونی کاری کنی فقط گریه میکنی،تو اکثر مناسبتا ممکنه نتونی بری،من فک میکردم سخت نباشه هرجا دلت خوشه خوبه،درسته همسرم دوسم داره دلم خوشه ولی ب هرحال وجود خونوادت لازمه،کم کم عادت میکنی اولش سخته

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون

خیلی سخته

کدوم شهر میخوای بری؟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!