2777
2789
عنوان

سگ ها

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 84 پست
اعصابم خرد میشه خودمون کم بدبختی داریم.این جور اتفاقات آدمو بهم می ریزه.من دلم برای بچه ها میسوزه وا ...

سلبریتی ها مدافعین حقوق کودک همه الحمدلله  لال شدند میترسند حرف بزنند خدایی نکرده به حقوق حیوانات توهین بشه نشد تو این مملکت یه نفر بره تو یه موضعی همه چی و باهم قاطی نکنه الان به این موضوع ابعاد رسانه ای بدن تا بسوزونند پدر هر خری که همچین سگی  و بدون قلاده میاره تو پارک ۴ تا قانون بذارند نگهداری بعضی نژادها ممنوع بشه  ....امان از این ادم ها و ژست های انسانیشون همش دروغ و ژست بوی تعفن میده موضع گیری های مصلحت طلبانشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلبریتی ها مدافعین حقوق کودک همه الحمدلله  لال شدند میترسند حرف بزنند خدایی نکرده به حقوق حیوان ...

اره این بازیگرها چرا هیچ کدوم حرف نمی زنن.یعنی بابای این بچه پولدارا چقدر گندس. چرا اسمشو نمی گن.خدایا به ما رحم کن.

این که درست اما من نوعی دوست ندارم وقتی دخترم رو میبرم پارک تا بازی کنه کنارش یه سگ روی چمن در حال غ ...

عزیزم شهر پر سگای ولگرده و گربه خیابونی هست چمنای پارک کلا کثیفن فقط سگای خونگی که نمیرن رو چمنا

خدا کنه خبر بشه و بگن یه قانونی گذاشتن واسه حیوانات وحشی.چند وقته دیگه ببر و شیر نیارن خیابون.بعدش خدا کنه مساوات بین همه رعایت بشه این پولدارا  سر عقل بیان که میدونم محاله

عزیزم شهر پر سگای ولگرده و گربه خیابونی هست چمنای پارک کلا کثیفن فقط سگای خونگی که نمیرن رو چمنا

الان توی پارک ها پر از سگ شده.خب باید به حقوق کسانی که سگ دوس ندارن هم احترام گذاشته بشه،سگ داشتن شده نشانه روشن فکری و نماد پولداری و به روز بودن.خب فکری بکنین به حال حقوق دیگران که سگ دوس ندارن مجبور نیستن که سگ های خونگی ما رو هم تحمل کنن