2777
2789
عنوان

تازه داشت خیالم راحت میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 30 پست
خطمو نداره فقط ایمیلمو داره اونم خودش درست کرده بود برام، رفتم پسوردشو عوض کردم خودشم پشتیبان بود او ...

ایمیلتو عوض کن خب یه جدید بساز اینجوری تمتم برنامه هاتو میتونه رمزشو پیدا کنه که

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فقط اومدم بگم اصلا گناهکار نیستی و هیچکسم حق نداره سرزنشت کنه.یه چیزی بوده تموم شده رفته.اروم ...

چقد نیاز داشتم ب این حرفا .. خدا دوستایی مث شما رو از من نگیره و حاجت روا بشین همتون  انشاالله

زندگیت بهم نمیخوره. اگه شمارشو حذف بلاک کنی و مطلقا وارد اون وبلاگ نشی و فک کنی اصلا همچین گذشته ای ...

نه دیگه نمیرم وبلاگش شمارشم خیلی وقته حذف کردم ، شوهرمو خیلی دوس دارم، خیلی اون بهم نامردی کرد، خیلی راحت بهم گفت من زن میگیرم

چقد نیاز داشتم ب این حرفا .. خدا دوستایی مث شما رو از من نگیره و حاجت روا بشین همتون  انشاالله

خواهش میکنم عزیزم.در ضمن اگرم خدایی نکرده خدایی نکرده تهدیدت کرد و خواست مزاحمت بشه به هیچ وجه نمیترسی و حسابی شاکی میشی و اتفاقا تو تهدیدش میکنی به شکایت.قانون همه جوره پشتته چون شما الان یه زنه شوهرداری.به هیچ وجه نترس به شوهرتم نگو فقط کاملا بزن زیرش که اصلا رابطه ای بوده.مدرکی که نداره بگو فقط یه خواستگاری ساده بوده همین.و از همه مهمتر زندگیتو بسپار به خدا و فقط و فقط به خودش توکل کن.بهت قول میدم اگر دلتو اروم کنی و از ته دلت توکل به خدا کنی خودش حافظ و مراقب زندگیت میشه.اصلا نگران نباش فقط خدا❤

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
استارتر فقط دارم فکر میکنم خدا دوست داشته وقفه انداخته بینتون . معلوم نبوده ازدواج میکردی چی میشده . ...

خودمم خیلی شکر میکنم با اینکه کلی ضجه زدم اما الان حکمتشو فهمیدم، مرسی عزیزم

خواهش میکنم عزیزم.در ضمن اگرم خدایی نکرده خدایی نکرده تهدیدت کرد و خواست مزاحمت بشه به هیچ وجه نمیتر ...

خیلی حرفاتون آرامش بخشه، انقد خودمو سرزنش کردم که دارم داغون میشم، اون موقع بخدا ی خواستگارم راه ندادم بخاطر این آشغال کلی فرصت خوب و عالی از دست دادم اونوقت براحتی رفت حالا برگشته

خیلی حرفاتون آرامش بخشه، انقد خودمو سرزنش کردم که دارم داغون میشم، اون موقع بخدا ی خواستگارم راه ندا ...

اخی عزیزم غصه نخور بیخودی هم ارامش خودتو همسرتو به خاطر اون به هم نزن.همین که خدا نذاشته باهاش ازدواج کنی و همسرتو بهت داده یعنی حواسش بهت هست اصلا نگران نباش.

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
اخی عزیزم غصه نخور بیخودی هم ارامش خودتو همسرتو به خاطر اون به هم نزن.همین که خدا نذاشته باهاش ازدوا ...

میتونم درخواست دوستی بدم؟ خیلی نیاز دارم باهاتون حرف بزنم، البته اگه ممکنه 

ایمیلتو عوض کن خب یه جدید بساز اینجوری تمتم برنامه هاتو میتونه رمزشو پیدا کنه که

آخه پسورد جدیدشو نداره خودشم حذف کردم ب عنوان پشتیبان،ایمیل جدید درست کردم با این کار نمیکنم فقط نشد خذفش کنم شماره خط قبلیمو میخواس که پیام بیاد توش منم اون خطو ندارم

منم همین مشکلو دارم پسری که قبل از ازدواج باهاش صحبت میکردمو قرار بود ازدواج کنیم ولی من فهمیدم به د ...

آره آدمای پستی هستن، آدم استرس میگیره، هر چند دستشون ب حایی بند نیست آشغالا