من یه خریت کردم عاشق یه نامرد شدم ۷سال پاش موندم اما بخدا نوک انگشتشم بهم نخورد،اومد خواستگاری داداشام نذاشتن اونم واینساد زود رفت، ب منم گفت ازدواج کن ، هر چه التماس کردم وایسا گفت نه من میرم خانوادم نمیذاره صبر کنم، میرم زن میگیرم تو ام ازدواج کن، گریه کردم ناله کردم واینساد،منم بعد ۴ماه ضجه زدن عقد کردم با یکی دیگه،آدم خوبیه خیلی بهتر از اونه خداروشکر ،حالا پیام داده تو ایمیلم تنهام گذاشتی، و یه وبلاگ درست کرده همش از برگشت عشق نوشته و برام فرستاده، نمیدونه ازدواج کردم ، منم اعصابم ب هم ریخته استرس دارم، جوابشو ندادم اما نمیخوام دیگه ریختشو ببینم نامردو، حالا دو روزه ریختم ب هم نکنه همسرم بو ببره،قبول دارم اشتباه کردم سرزنشم نکنین اما بخدا صادق بودم تو عشق ک وایسادم، اون نامردی کرد زود رفت،حالا دست و پامو گم کردم چیکار کنم؟ هیشکی یعنی مث من نبوده سرنوشتش؟من فقط گناهکارم؟ تا کی زجر بکشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چقد نیاز داشتم ب این حرفا .. خدا دوستایی مث شما رو از من نگیره و حاجت روا بشین همتون انشاالله
خواهش میکنم عزیزم.در ضمن اگرم خدایی نکرده خدایی نکرده تهدیدت کرد و خواست مزاحمت بشه به هیچ وجه نمیترسی و حسابی شاکی میشی و اتفاقا تو تهدیدش میکنی به شکایت.قانون همه جوره پشتته چون شما الان یه زنه شوهرداری.به هیچ وجه نترس به شوهرتم نگو فقط کاملا بزن زیرش که اصلا رابطه ای بوده.مدرکی که نداره بگو فقط یه خواستگاری ساده بوده همین.و از همه مهمتر زندگیتو بسپار به خدا و فقط و فقط به خودش توکل کن.بهت قول میدم اگر دلتو اروم کنی و از ته دلت توکل به خدا کنی خودش حافظ و مراقب زندگیت میشه.اصلا نگران نباش فقط خدا❤
شازده کوچولو با ادب پرسید: بیوطنها کجا هستند؟گل گفت: بیوطنها؟ خدا میداند که کجا میشود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور میبردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بیریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
خواهش میکنم عزیزم.در ضمن اگرم خدایی نکرده خدایی نکرده تهدیدت کرد و خواست مزاحمت بشه به هیچ وجه نمیتر ...
خیلی حرفاتون آرامش بخشه، انقد خودمو سرزنش کردم که دارم داغون میشم، اون موقع بخدا ی خواستگارم راه ندادم بخاطر این آشغال کلی فرصت خوب و عالی از دست دادم اونوقت براحتی رفت حالا برگشته
خیلی حرفاتون آرامش بخشه، انقد خودمو سرزنش کردم که دارم داغون میشم، اون موقع بخدا ی خواستگارم راه ندا ...
اخی عزیزم غصه نخور بیخودی هم ارامش خودتو همسرتو به خاطر اون به هم نزن.همین که خدا نذاشته باهاش ازدواج کنی و همسرتو بهت داده یعنی حواسش بهت هست اصلا نگران نباش.
شازده کوچولو با ادب پرسید: بیوطنها کجا هستند؟گل گفت: بیوطنها؟ خدا میداند که کجا میشود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور میبردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بیریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
ایمیلتو عوض کن خب یه جدید بساز اینجوری تمتم برنامه هاتو میتونه رمزشو پیدا کنه که
آخه پسورد جدیدشو نداره خودشم حذف کردم ب عنوان پشتیبان،ایمیل جدید درست کردم با این کار نمیکنم فقط نشد خذفش کنم شماره خط قبلیمو میخواس که پیام بیاد توش منم اون خطو ندارم