2777
2789

خودت میدونی گلم 

من نی نیلای لای ست کامل کالسکه و کریرو اغوشی وساک مادر

انواع شیشه شیر

پستونک و زنچیرش

تخت کنار مادر و تخت خودش

از هرسایز لباس چنددست

حوله وان اسان شور و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی ایجونم پارسال منم دنبال سیسمونی میگشتم عین تو چقد ذوق داشتم😍😍😍

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️
من بچم چند روزه به دنیا اومده..چیزی که واقعا تا الان خیلی به دردم خورده تشک آغوشی بوده..اگه اون نباش ...

مبارک باشه عزیزم خدا حفظش کنه

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️

من تقریبا همه سیسمونیشو خریدم

لباس سایز صفر ویک و دو چند تا کلاه و جورا ب و دستکش بدون انگشت ؛تخت . کریر . کالسکه . سرویس وان حمام . حوله . پک کامل لوازم بهداشتی . و اسباب بازی هایی که برای سه چهار ماهگی کاربرد داره 

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
من تقریبا همه سیسمونیشو خریدم لباس سایز صفر ویک و دو چند تا کلاه و جورا ب و دستکش بدون انگشت ؛تخت . ...

پشه بند و یه سبد پارچه ای زیپ دار هم لازمه 

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
چقدری شدن

تقریبا ۵تومن شد