بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بچم چند روزه به دنیا اومده..چیزی که واقعا تا الان خیلی به دردم خورده تشک آغوشی بوده..اگه اون نباشه خیلی اذیته بچم.خودمم خیلی راحتم وقتی باهاش بغلش میکنم.
لباس سایز صفر ویک و دو چند تا کلاه و جورا ب و دستکش بدون انگشت ؛تخت . کریر . کالسکه . سرویس وان حمام . حوله . پک کامل لوازم بهداشتی . و اسباب بازی هایی که برای سه چهار ماهگی کاربرد داره
وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
من تقریبا همه سیسمونیشو خریدم لباس سایز صفر ویک و دو چند تا کلاه و جورا ب و دستکش بدون انگشت ؛تخت . ...
پشه بند و یه سبد پارچه ای زیپ دار هم لازمه
وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.