عزیزم ببین خونت چقدر جا داره وواگه اتاق جدا داره تخت و...بخر ولی عملا تا دوسالگی پیش خودتون میخابه.۱_پس یک تخت کنار مادر کافی هست
۲-.از هر سایز لباس دو تا سه دست بگیر تا اگه یکی کثیف کرد دو تا دیگه داشته باشه.از این بادی ها چند تا اضافه بگیر خیلی خوبن هم کمر بچه می پوشونه هم نمیذاره پوشک آویزون بشه
۳-قنداق فرنگی لازم نیست.اما یک حوله که دورش بپیچی کاربردی تر هست
۳_شیشه شیر و پستونکیک دونه کافی چون ممکنه اصلا نگیره پس خرج اضافه نکن.
۴_فلاسک برای آب جوش در صورت استفاده از شیر خشک
۵-کیف و کالسکه بگیر.اما کریر اگه می بینی لازمت میشه بخر.چون سنگینه و با خودت جابه جاش کردن سخته.مگه اینکه ازآن مدلیش بخری که به عنوان صندلی ماشین بشه استفاده کرد
۶-لوازم بهداشتی(ناخن گیر_پودر صابون.لوسیون نرم کننده.شامپو. گوش پاک کن.حوله حمام از این ساده ها بگیری بهتره چون تن پوشا برای اوایلش سخته..وان و لیف و از اینکلاه ها که توی حمام آب و کف نره تو چشمش
۷_کهنه و پلاستیک برا تعویضش
۸.رطوبت گیر برا موقعی که مدفوع کرده و میخای سر شیر پاهاشو بشوری
۹_دستمال مرطوب نگیر چون ممکنه حساسیت داشته باشه.پزشک بچه من گفتش که با لوسیون بدن فیروز و محافظ کهنه بچه تمیز کن.و تا حالا اصلا پاهاش نسوخته.بنابراین پماد سوختگی و کالاندولا و... الکی خریدم
۹_سرویس خواب
۱۰_اسباب بازی اما زیاد نخر در حد چندتا دونه.چون بچه بزرگ میشه و براش تکراری میشن و دلش میزنه.بزار هر وقت رفتین بیرون به عنوان جایزه براس بگیری
۱۱_من روسری نخی هم گرفتم که از حمام که میاد دور سرش می پیچم که سرما نخوره
۱۲_کهنه شور برای من خیلی کاربردی بود اما بازم بستگی به سلیقه خودت داره.
۱۴_جوراب دو تا سه عدد کافیه.اما اکثرا جای کش جوراب بچه اذیت مینه.من از این شلوارهای جوراب دار چندتا گرفتم دیگه بچه راحته
همین ها به ذهنم رسبد.امیدوارم مفید باشه برات