سلام یه کت شلوارشیک و اسپرت ....یه روسری کوتاه تک رنگ که با لباست هارمونی داشته باشه ...یه صندل که رنگش ضد اون لباست باشه ....وقتی اومدند همراه مامان بابا می ری پیشواز ....دست می دی روبوسی نمی کنی .....وقتی اومدند ..تو جمع اظهار نظر نمی کنی ولی لبخند می زنی کنار مامانت می شینی ....چایی رو یکی دیگه می آره ...گاهی برای خالی نبودن عریضه چیزی رو جابجا می کنی رو میز ...گل با گلدون طبیعی یادت نره .... الان فصل داوودیه ...خوشگل می شه داخل گلدون ...اگه گفتن با هم حرف بزنید به بابات نگاه می کنی و یعنی اینکه اجازه بگیری ...وقتی بابات گفت برو می ری ...موقع خداحافظی هم بدرقه ...نه به اندازه مامان بابات .....این همه چیزیه که من به دخترم یاد دادم .....شماهم گل دختر من .....
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))