2777
2789
عنوان

خواستگار

394 بازدید | 23 پست

من قراره تا چند وقت دیگه شاید دوهفته کمتر خواستگار برام بیاد بنظرتون چیکار کنم 

چی آماده کنم

چطوری رفتار کنم 

چی بپوشم 

همه کارایی که خودتون برا خواستگاری تون کردین رو میشه بگین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا چه حد با حجابي؟  من مانتو شلوار ميپوشم ولي ميتوني كت و شلوارم بپوشي ولي شيك باشه كلن حرفات ...

خودم زیاد باحجاب نیستم  ولی اون خوانوادش خیلی خشک مقدسن چیکار کنم بنظرت 

سلام یه کت شلوارشیک و اسپرت ....یه روسری کوتاه تک رنگ که با لباست هارمونی داشته باشه ...یه صندل که رنگش ضد اون لباست باشه ....وقتی اومدند همراه مامان بابا می ری پیشواز ....دست می دی روبوسی نمی کنی .....وقتی اومدند ..تو جمع اظهار نظر نمی کنی ولی لبخند می زنی کنار مامانت می شینی ....چایی رو یکی دیگه می آره ...گاهی برای خالی نبودن عریضه چیزی رو جابجا می کنی رو میز ...گل با گلدون طبیعی یادت نره .... الان فصل داوودیه ...خوشگل می شه داخل گلدون ...اگه گفتن با هم حرف بزنید به بابات نگاه می کنی و یعنی اینکه اجازه بگیری ...وقتی بابات گفت برو می ری ...موقع خداحافظی هم بدرقه ...نه به اندازه مامان بابات .....این همه چیزیه که من به دخترم یاد دادم .....شماهم گل دختر من .....

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
ب نظرتون آرایش کنم؟؟؟؟

خیلی محو ....بیشتر پوست صورتت .... آرایشت هم محو 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))