2777
2789
عنوان

غمگینم

152 بازدید | 18 پست

چندماهه ازدواج کردم شوهرم یماه پیش رفت سر شغلی ک شب کاره هرشب تنهام. 😔باز الان چندروزه بجای صبح ساعت دو ظهر میاد رفته ی جای دیگم سر کار تا میاد باید نهاربخوره بخوابه بیدار میشه اخه قسط وام مال قبل ازدواج داره. بلافاصله میره. میگ تا عید تحمل کن. من دلم بچه میخواست مخالفت کرده گفته هروقت وضعمون خوب شد ولی سنم بالای سی هست. خیلی سخته فک کنم افسرده شدم از تنهایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش بداخلاق شدم چکارکنم بتونم این مدتو بدون ناراحتی بگذرونم

به نکات مثبت قضیه فکر کن این که با اینکه تنهایی عوضش همسرت داره تلاش میکنه زودتر قسطاتون تموم بشه دنبال چیزای خوب باش

خدا جونم شکرت...
تا عيد كه چيزي نمونده ولي بچه دار شدنو عقب ننداز

من بچه میخاستم شوهرم میگفت نه. الان نه ماهه ازدواج کردیم. الان خودمم دیگ ذوق ندارم. میگ من ترسیدم شاید بدرد هم نخوریم باز یبار میگ چون پول نداریم نمیخام بچم تو بی پولی بزرگ بشه. قبل ازدواج ک راجع ب بچه گفتم گفت دوسداره ولی کاش دقیقتر میپرسیدم.حس میکنم فقط عمرم داره میگذره و چندسال دیگ پشیمون میشم.سرکارم میگم برم میگ نه. تو خونه تایپ کن.

بخاطر تو رفاه تو میره بدبخت قدرشو بدون اگه پول بهت میده و نیاز مالیتو براورده میکنه

حقوقش کمه. اخه واس شبکاری بهش900میدن واس صبح500_600.خودش ماهی 600قسط داره از قبل. اجاره خونه رو مامانم میده ولی مامانم سرم منت میذاره فک کنم واس این عصبی شدم😔من فقط از شوهرم میخوام محبت کنه و دلداری. مستقیم بهش گفتم همینو. ولی بازم بلد نیس یا غرورش نمیذاره

من که والا چندوقته اصلا ندیدمش  پیام داد شاکی شدم قهر کرد و هرچی جلو دهنش اومد گفت اصلا احساس ...

آره شوهرم گفت بعضی مردها ک کلا میرن ی شهر دیگ واس کار چندچند ماه نمیان منک بهترم. ولی من خ عاطفیم اگ میخواد نباشه پس چراازدواج کردم باهاش یا کاش ی بچه داشتم سرم گرم میشد بهش

آره شوهرم گفت بعضی مردها ک کلا میرن ی شهر دیگ واس کار چندچند ماه نمیان منک بهترم. ولی من خ عاطفیم اگ ...

من که بچه هم دارم غمگین تر از قبل 

حالا که باهامم قهره

ی کوهه غمم خیلی دلم گرفته

کاش بمیرم راحت شه که دیگه کسی نباشه به این وضعش اعتراض کنه

من که بچه هم دارم غمگین تر از قبل  حالا که باهامم قهره ی کوهه غمم خیلی دلم گرفته کاش بمیرم ر ...

حداقل با بچت حرف میزنی منک فقط تلویزیون و گوشی. دیشب گوشیم خراب بود داده بود تعمیرش کنن تا صبح سقف نگاه میکردم