2777
2789
ن کاملا حس پریود شدن دارم ولی نیومو

یهو از یکساعت پیش شدید درد پری گرفتم.😔

ماه قبل بعد یک هفته لک بینی ۲۶پری شدم.

میترسم امروزم پری بشم...

از ۱۱ فقط دراز کشیدم😔😕

امروز هم با بی تو بودن گذشت....
یهو از یکساعت پیش شدید درد پری گرفتم.😔 ماه قبل بعد یک هفته لک بینی ۲۶پری شدم. میترسم امروزم پری ب ...

بهش فک نکن عزیزمم بیخیال باش انشاالله نمیشی منم حس پری دارم سینه هامم وحشتناااک درد میکنه هرچی بگم چقده دردش کم گفتم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان هفته هفتم مخصوصا شبا خیلی درد پری دارم 

چرا من باور نمیکنم توروخدا دعام کن فردا میرم آز

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
خدا کنه منم باردار باشم و دردام کاذب باشه😥

چندوقت اقدام بودی؟؟

چرا من باور نمیکنم توروخدا دعام کن فردا میرم آز

راستش منم با لینک صدای ضربان قلبش رو شنیدم هنوز باورم نمیشه..فقط وقتی باورم میشه که تو بغلم باشه‌...بعد چند سال نازایی خودت میدونی چقدر استرس داری برای این که سقط نشه 

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 
خدا کنه منم باردار باشم و دردام کاذب باشه😥

حتما همینطوره بهار جان باردار هستی 

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 
راستش منم با لینک صدای ضربان قلبش رو شنیدم هنوز باورم نمیشه..فقط وقتی باورم میشه که تو بغلم باشه‌... ...

اره عزیزم درکت میکنم منم الان باور ندارم

وای گلییییییی دیدی حامله بودیییییییی....استراحت کنیا.کار سنگین نکنیا .خودتو کش ندی.به کسی غیر از خانواده خودت نگیا.

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....
وای گلییییییی دیدی حامله بودیییییییی....استراحت کنیا.کار سنگین نکنیا .خودتو کش ندی.به کسی غیر از خان ...

باشه عزیزم دعام کن

وای گلییییییی دیدی حامله بودیییییییی....استراحت کنیا.کار سنگین نکنیا .خودتو کش ندی.به کسی غیر از خان ...

آره،به کسی نگو

من اگر ان شاالله باردار باشم تا ماه ۳به کسی غیر همسرم نمیگم

امروز هم با بی تو بودن گذشت....