2777
2789
اره عزیزم الان باید خوشحال باشی😃 ب شوهرت گفتی؟!

ن نمیخام بگم تاازمایش بیاد..اخه ماه پیش تست زدم دیدم مثبت شدو شوهرمو گفتم ولی ازمایشم منفی شدو وضدحال خورد اونم همه رو گفته بود...ولی الان دیگ تامطمعن نشم بهش نمیگم گناه داره البته ماه پیش عقب ننداختم قبل موعدم بود زدم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم مبارکه خیلی خوشحال میشم کسایی که انتظار بچه دارن خدا بهشون میده معجزه خداست مبارکت باشه عز ...

انشاالله انشاالله خداهمه منتظرارو ی نی نی سالم بده..بخدا قسم من همیشه اول منتظرارو دعا کردم و گفتم خدایا من راهمو نصفشو جلو رفتمو دردا نازاییو کشیدم و بعدشم ادامه میدم ولی منتظرارو زودی بچه یده تااین راه منو نیان بخداهمیشه همین دعام بوده

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
من ماه قبل دوبار پریود شدم دکترم گفت از ۱۳ تا ۲۰ام وقت داری مریود شی ک نشدم هنوز 

اهان انشاالله خیره

اها بسلامتی  خدا بهت ی نی نی ناز بده بارداری راحتی داشته باشی عزیزم😍❤️

ممنون عزیزم انشاالله😭

انشاالله انشاالله خداهمه منتظرارو ی نی نی سالم بده..بخدا قسم من همیشه اول منتظرارو دعا کردم و گفتم خ ...

منم همیشه همین دعامه..اینقدر تو مراکز نازایی رفتم و اومدم...پنج جنین رو تو دو تا انتقال از دست دادم و حتی یه آزمایش مشکوک هم نداشتم چه برسه به بارداری ..میلیون میلیون از پارسال تا امسال ریختم تو جیب دکترا ..که چون از اونا نتیجه نگرفتم انگار ریختم سطل آشغال..همیشه دلم می سوخت ببرای اونایی که ندارن و حتی یه ویزیت دکتر هم به سختی میدن..به خاطر همین ختم قرآن گرفتم برای منتظرا و انشاله این تو دلی سالم به دنیا بیااد به این قشر منتظر ا نذر کردم کمک کنم

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 
منم همیشه همین دعامه..اینقدر تو مراکز نازایی رفتم و اومدم...پنج جنین رو تو دو تا انتقال از دست دادم ...

انشاالله عزیزم..منم طلاهامو ماشینمونو همه چیزمو برا خرج دکترا از دست دادیم بدون نتیجه الانم تو نوبت کاشتم فقط منتظر بودم پری بیادو ازمایشامو انجام بدم ک خدا نگاهم کردو معجزه داد بهم انشاالله توهم تا عید ی نی نی تودلته

انشاالله عزیزم..منم طلاهامو ماشینمونو همه چیزمو برا خرج دکترا از دست دادیم بدون نتیجه الانم تو نوبت ...

الهی بگردم تو هم مثل منی..منم این دی ماه منتظر پریود بودم و از روز 21 پریود استرادیول و آ اس آ میخوردم که پریود بشم برم تخمک کشی که اینطوری شد

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 

میدونی یه دلیل بارداری مون همین بود که بی خیال شذیم تا بریم برای درمان..من قبل از انتقال دومم هم این اتفاق افتاد برام چون بی خیال بودم میگفتم جنین دارم باردار نشم میرم اونا رو انتقال میدم ولی اون ماه بتام خیلی پایین بود و بارداری سالمی نبود 

الهی بگردم تو هم مثل منی..منم این دی ماه منتظر پریود بودم و از روز 21 پریود استرادیول و آ اس آ میخور ...

عزیزم😍

گلی شما درد پری هم داشتی؟ یا این درد پری من نشانه پری شدنه؟

ن کاملا حس پریود شدن دارم ولی نیومو

میدونی یه دلیل بارداری مون همین بود که بی خیال شذیم تا بریم برای درمان..من قبل از انتقال دومم هم این ...

اره دقیقا بیخیال شدم حتی این ماهم از بس دنبال دکترا بودم درستو حسابی نزدیکی نکردم فقط دوبار نزدیکی کردم ک نمیدونستم تخمک گذاریم بوده یانه