2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 35 پست
استارتر جان توام لج نکن عزیزم برو دیگه واسه خودتم خوبه  ماهم تاحالا دوتایی هیچ جا نرفتیم باور ...

دوست دارم برم ولی گفتم که ، شوهرم با سرو صدا و شیطنت تو خیابون میونه خوبی نداره ، میترسم بریم یه وقت  دعوامون بشه چون من عاشق هیجانم سرو صدا و کل کل با دخترام ولی میگه باید تو خیابون اروم باشین کلا تو خیابون با شوهرم انگار دل مرده میشم 😢😢😢تو خونه خیلی خوبه ،شیطونه ولی میدونم مسافرت کوفتم میشه باهاش و بچه ها برم 😢

هر كسى را محرم رازت مدان ،اى بسا محرم كه با یک نقطه مجرم میشود  
حق با شوهرتونه بچه ها رو هیچ جا تنها نذار مخصوصا خونه مادرت اتفاقه یهو زمین بخورن یه عمر مامانت بدهک ...

تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم درسته

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من برعکس تو عاشق شلوغی بچه هامم یعنی جمع و جور کردنشون تر و خشک کردنشون شوهرمم همینطوره یه بار رفتیم پیتزا بدون دخترم کوفتمون شد شوهرم از من بدتر هی میگفت کاش فاطمه هم بود

عزیزدل مگه مجبور بودی انقدر زود بچه دار بشی شما که این چیزا انقدر برات مهمه؟یه چندسال فرصت میدادی به خودتون وگشت گذارتونو میرفتین که الان نخواین بخاطر این چیزا ناراحتی کنین

هیچ فکر کردی اگه همسرت اون 3روز رو باهات میومد مسافرتو بچه هارو نمیبردی چه حجمی از استرس بهشون وارد میشد طفلکای معصوم؟بعد شما چطوری میتونستی خوش بگذرونی؟خواهرمن مگه بچه هات خودشون به زور اومدن تو زندگیتون که الان دوس نداری باهاشون بری جایی.همیشه یادت باشه شما دوتا اونارو به این دنیا دعوت کردین پس حق ندارین تنهاشون بزارین تحت هیچ شرایطی

خدایا مرسی واسه همه چیز🫠

منم دلم گرفته نمیدونم چی بگم آروم بشی 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
همیشه خدا رو شاکر باش به خاطر وجود بچه هات درسته خلوت دو نفره نداشتین با شوهرت ولی چشم انتظاری واسه ...

متاسفم خدا بهت صبر بده 

درکت میکنم حرفت درسته 

ولی من که نا شکری نکردم فقط از اینکه درکم نمیکنه دلم میگیره همه خانواده اش همه جا رفتن همه اش بچه ها رو میسپرن به هم دیگه و دو نفر ی میرن عشق و حال ولی من فقط باید بچه اون ها رو نگه دارم 😢

اتفاقا اینجور که میگی شوهرت خیلی مرد خوب و خانواده دوستیه اگه قبل زایمان نیومده باهات حتما هم نگران ...

خوب الان همه که با بچه ی دوماهدوماه نمیتونم جایی برم تو این سرما حداقل تا یه سالگی که قشنگ بتونه رو صندلی بشینه 

دوست دارم برم ولی گفتم که ، شوهرم با سرو صدا و شیطنت تو خیابون میونه خوبی نداره ، میترسم بریم یه وقت ...

خب عزیزم قبل رفتن بگو که چه اتفاقایی ممکن بیفته 

سایه ات از سرمان کم نشود حضرت حق..
منم دلم گرفته نمیدونم چی بگم آروم بشی 

چرا فداتشم؟منم نمیدونم چی بگم که ارومت کنم خدا انشالله مشکلاتمون رو حل کنه

خب عزیزم قبل رفتن بگو که چه اتفاقایی ممکن بیفته 

گفتم بهش 

گفتم به شرطی میام که درک کنی شرایط رو 

گفتم بچه ها بازی و تفریح میخوان نه مثل آدم بزرگان فقط رو صندلی بشینن و بیرون رو ببینند 

ولی متاسفانه میگه شمارا خانم هستین شیطنت هاتون باید تو خونه باشه و خیابون زشته و .... البته بگم از این حرفش ناراحت نیستم ولی میترسم برا بچه هام بد بشه

عزیزم با یچه ها یه بار برو امتحان کن حتما خوش میگذره سه روزه برو 

میدونم با بچه هام خوش میگذره ولی دلم میخواد یا با بچه ها برم بدون شوهرم پیا با شوهرم برم بدون بچه ها 

چون این ها نمیزاره به هم دیه خوش بگذره و من فقط این وسط اعصابم خراب میشه 

میترسم اونقدر اعصابم خراب بشه که یه وقتی بچه ها رو بزنم و دعواشون کنم😢

گفتم بهش  گفتم به شرطی میام که درک کنی شرایط رو  گفتم بچه ها بازی و تفریح میخوان نه مثل ...

اصولا مسافرت یعنی شیطنت و سرگرمی دیگه

سایه ات از سرمان کم نشود حضرت حق..