2777
2789
ویار حاملگی بود؟

کلا از اول بارداری تا الان 

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر شد 

فعلا ک میگن دختره ولی خودم هنوووز مشکوکم 

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
ایشالله اشتباه کنن یه پسر خوشگل داشته باشی 

فداتشم‌مرسی

برامن‌فرقی نداره بخدا اتفاقا دختر شه خوشحال ترم‌میشم

اگ‌میگم‌پسر‌شه فقط بخاطر مادرشوهرمه همه بچه هاش هرکدوم‌ حداقل یه پسرو دارن اما شوهر من نه دوست داره شوهرمنم یه پسر داشته باشه 

بیشتر واسه اینکه دل این پیرزن شاد شه میگم پسر‌شه

فداتشم‌مرسی برامن‌فرقی نداره بخدا اتفاقا دختر شه خوشحال ترم‌میشم اگ‌میگم‌پسر‌شه فقط بخاطر مادرشوهر ...

اره میدونم گلم در درجه اول سلامتیشون مهمه ولی شما دو تا دختر داشتی گفتم یه پسرم داشته باشی تا کامل شن ...

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
بچه ها منم ویار گوجه و نمک دارم ولی شنیدم گوجه ناقص الخلقه میکنه جنین رو نظرتون چیه

منم سر دختر دومم اینقدر گوجه خوووردم شاید بگم‌روزی ۱۰ تا گوجه میخوردم‌

میگفتن اینقدررر نخور بچه رو ناقص میکنه شکر خدا سالم‌سالمه خیلی ناز و خوشگل و باهوشم‌ هست 

اتفاقا گوجه خیلی آهن داره 

توی نت سرچ کردم خیالم راحت شد

اره میدونم گلم در درجه اول سلامتیشون مهمه ولی شما دو تا دختر داشتی گفتم یه پسرم داشته باشی تا کامل ش ...

اره عالی میشد

ولی تا ببینم چی میشه