2777
2789

هیچ کدوم هرچی خدا بخواد همون میشه

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به نمک ویار داری ۹۰ در صد پسره

من جز نمک هیچی نخوردم همیشه و همه جا نمک همراهمه اما نی نی دختره 

به این‌چیزا نیست 

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

من پسر دار شدم با این ویارا ،تا پنج ماه از شیرینی جان متنفر بودم بدنم ماههای اول خیلی داغ بود همش ماستو دوغ حالمو خوب میکرد ،چندبارم ویار حلیم کردم 😁

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
من پسر دار شدم با این ویارا ،تا پنج ماه از شیرینی جان متنفر بودم بدنم ماههای اول خیلی داغ بود همش ما ...

وای نگو حلیم که من دلم حواست

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
بچه دوممه.اولی دختره.میخواستم این پسر باشه ‌البته هرچی خدا بخواد

منم دوتا دختر دارم سومی‌ناخواسته باردارشدم‌ همه علاعمم سر دوتا دخترم‌فرق داشت از ویار از همه چی خیلی بدنم‌ گُر داشت سراین‌ عاشق شوریجاتم‌ تمام تست های خونگی پسر نشون داد 

اما سونو ک رفتم چند بار پاهاش بسته بود ولی گفت دختره

باورکن به این‌چیزا نیست هرچس‌خداااا بخواد