2777
2789

سلام دوستای عزیز خواهش میکنم کمکم کنید من وقتی متفورمین میخورم سر درد و سرگیجه دارم چیکار کنم شما هم مثل من بودید؟؟؟دکتر برا کیست تخمدان داده.وزنم هم خوب بود با استفاده این قرص خیلی لاغر شدم😣😣

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش

عزيزم خارجيشو ميخورى يا ايرانى؟؟

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه یعنی منم میشه لاغر شم؟ فرق نکردم زیاد تو این یک ماه. بعله گاهی سرگیجه میاد سراغ ادم. البته هر ک ...

من که خیلی لاغر شدم دکتر گفته بود دوز دارو رو زیاد کن روزی 3تا ولی من تو یه دونه موندم تا میخورم سرگیجه میگیرم و چشمام سیاهی میره از یه طرف هم وزنم خوبه و نمیخوام لاغر شم

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
واسه منم نوشت فقط 4روز خوردم معده درد و سرگیچه تهوع بی اشتهایی و هر چی بگی داشتم دیگه نخوردم.آدمو می ...

دقیقا منم مثل شما هستم 1سال پیش نوشت بخاطر همین عوارض نخوردم ولی الان دوباره یه دکتر دیگه نوشته الان چیکار کنم

من۷۰کیلوام نمیدونم لاغرشدم یانه دوماهه میخورم. من وسط نهارمیخورم.

سر گیجه و حالت تهوع نداری؟؟چشمات سیاهی نمیره

منم همینطوری میشدم ولی الان عادت کروم،تهوع داشتم وگرمم میشد.

چقدر طول کشید عادت کنی؟روزی چند تا میخوری

قندت میاد پایین...وسط غذا بخور

وسط غذا میخورم .چیز شیرین میخورم ولی بازم همینطوری هستم کلافه شدم

بخورم نمیشه اینهمه عوارض میگیرم نخورم هم نمیشه چیکار کنم😢😢😢😢سر درد هم میگیرم

عزيزم خارجيشو ميخورى يا ايرانى؟؟

نمیدونم روش نوشته متفورمین.شاید ایرانی باشه مگه فرقی میکنه

یعنی خارجیش این عوارض رو نداره؟؟اسمش چیه؟؟اونم لاغر میکنه؟