2777
2789
عنوان

بیاید بگید چیکار کنم

238 بازدید | 36 پست

جمعه دختر خاله شوهرم دورهمی گرفته گفته همه بیاین.از اونجایی ک شوهرم میدونه من از خالش و دختر خالش خوشم نمیاد وخودشم زیاد دل خوشی نذاره ازشون.میگه هرجورراحتی یا میگع نرو.مادرش میدونست ک شوهرم نمیذاره ب من چیزی نمیگه به دخترخاله شوهرم میگه خودت بزنگ ب علی بگو بذاره بیاد اونم زنگ میزنه ب شوهرم میگع تو زنتو اذیت میکنی نمیذاری جایی بره و فلان .خواهرشوهرمم عصر بهم گفت که جریان چیه منم گفتم علی هم بذاره من نمیرم موهام رنگ میخواد ناخنام ترمیم میخواد طلاهام بانکه موقعیتم جورنیست.شوهرم اومد خونه ازم پرسید الهه بهت زنگ زده بود گفتم ن گف جریانو میدونی گفتم اره نیر عصرگف بهم.بعد رفت پایین با مادرش دعوا کرد ک چراالهه زنگ زده ب من چرت پرت میگه من کی زنمو اذیت کردم نذاشتم جایی بره خودت ک میبینی هروقت هرحا بخواد خبرمیده میره.مادرش گف از مردم بده بذار بیاد و فلان شوهرمم اب پاکی رو ریخت رو دستش ک دیگه هیچ وقت واسه جایی رفتن دخالت نکنن.حالا ب منم نگف ک برو نرو منم نمیدونم چی بگه.از ی طرف خواهربزرگش زنگ زده میگه بیخود کرده باید بیای و فلان منم گفتم صلاح من دست داداشته اگه صلاح بدونه میگه برو اگرم ن ک دیگه هیچ.ب نظرتون برم بهتره یا نرم؟بااین کارایی ک اینا کردن

خیلی بزرگش کردی میخای بری برو😐نمیخایی نرو همین دوستم😁

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

نری بهترشایداونجاهم ازت بپرسن خوشت نیاد

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااانمیدونم دوراهی بزرگیه اگه بری میگن حق بامابودچون ماگفتیم شوهرش اجازه داداینم ازخداخواسته اومداگه ...

منم تو همین موندم میگم اگه برم میگن ماگفتیم اومد.ویاد میگیرن به شوهرم میگن هربار.

گیج شدم

به خودت بستگی داره ببین عشقت چی میکشه ولی سر یه دورهمی خونه دختر خاله شوهر این همه الم شنگی لازم نبو ...

میدونم ولی خب بهتر بود ب خودم بگن منم باشوهرم مشورت میکردم بقول تو عشقم میکشید میرفتم نمیکشید نمیرفتم.ولی ب دخترخالش گفتن اون زنگ زده گفته.اخ ب اون چ ک شوهرم کجامیذاره برم کجا نمیذاره اخه.

منم تو همین موندم میگم اگه برم میگن ماگفتیم اومد.ویاد میگیرن به شوهرم میگن هربار. گیج شدم

واقعا گیج کنندست برو خونه مادرشوهرتبگو شوهرم ازهمون اول گفت بروو ولی من خودم نخواستم بیاموحوصلم نمیکشه ازخاله عذرخواهی کن من نمیتونم بیام

واقعا گیج کنندست برو خونه مادرشوهرتبگو شوهرم ازهمون اول گفت بروو ولی من خودم نخواستم بیاموحوصلم نمیک ...

هنوز الکی بهم میگن علی ب الهه گفته من میگم خودش نمیاد منم حرصم گرفته بود ک یعنی چی اخه.اصلا شوهرم اینجور نیست ک بخواد منو بد کنه بهش گفتم قسم خورد ک اونحوری نگفته.

تو هم راس میگی میرم پایین میگم علی گف مبخوای بری برو ولی من موقعیتم جور نیست نمیشه بیام.

واااا چرا نمیری؟؟؟

ما اگه عروسمون توی همچین مراسمی شرکت نکنه قلم پاشو میشکونیم وظیفشه که بیاد وگرنه کینه عمیقی ازش به دل میگیریم

شوهرت مَرده این چیزارو درک نمیکنه ولی شما که زنی برو و عاتو نده دست خانواده و فامیل شوهر

شوهرت رو راضی کن برو یه شب هزار شب نمیشه باعث دلخوری نشی بهتره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

واااا چرا نمیری؟؟؟ ما اگه عروسمون توی همچین مراسمی شرکت نکنه قلم پاشو میشکونیم وظیفشه که بیاد وگرنه ...

بنده خدا عروستون و داداشتون

البته مقصر برادر شماست که بهتون اجازه داده برگردی بگی قلم پای عروسمون رو خورد میکنیم 😶😶😶

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
واااا چرا نمیری؟؟؟ ما اگه عروسمون توی همچین مراسمی شرکت نکنه قلم پاشو میشکونیم وظیفشه که بیاد وگرنه ...

وااااا.خب شاید موقعیتشو نداشته باشه.

منم ممکن بود برم اما بخاطر دخالتا و دادن سِر من دست دختر خالش موندم تو دوراهی