2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

254 بازدید | 27 پست

بچه5-6ماهه مامان بابا و داداشمو ندیدم و قهریم باهم.شوهرم ازشون ناراحته ولی خودش بیتابی میکنه سر یه موضوع کوچیک میخواد پای اونارو بکشه وسط تا بلکه باعث اشتیمون بشه از ی طرفم نمیخواد غرورشو بشکنه و پا پیش بذاره .منم دیگه خسته شدم از این مدلی بودن دلم پدرمادرمو میخواد دلم میخواد وقتی کسی درموردشون میپرسه اشک تو چشام جم نشه دوس دارم باهاشون حرف بزنم.نمیدونم چیکارکنم دارم دیوونه میشم .8روز دیگه تولدمه کاش کادو تولدم اشتی کردن بااونا باشه کاش تولد امسال پیشم باشن.😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بحث پیش اومد منم دیدم حق باشوهرمه طرفداریشو کردم بعد بابام قهرکرد باهام و کلا قطع رابطه کردیم

نمیشه که.اشتباه کردی خانوادتو گذشتی کنار بخاطر طرفداری از شوهر.باشه.از شوهرت حمایت میکردی ولی دیگه اینکه قهر کنی زیادیه.یه عمر زحمت برات کشیدن ک بخاطر شوهر ازشون قهر کنی؟بعدم یادت باشه اگه مشکلی با شوهرت برات پیش بیاد اولین کساییه که حمایتت میکنن خانوادتن.

خودت زنگ بزن به مامانت باهم حرف بزنيد.

جوابمو نمیدن .تازه شوهرمم نمیذاره .اگرم یواشکی بزنم بحث پیش بیاد ب شوهرم میگن ک من زنگ زده بودم بعد شوهرم ناراحت میشه ک چرا قایمکی کار انجام دادم

جوابمو نمیدن .تازه شوهرمم نمیذاره .اگرم یواشکی بزنم بحث پیش بیاد ب شوهرم میگن ک من زنگ زده بودم بعد ...

واسه زنگ زدن به مادرت و دیدن خونوادت که نباید از شوهرت اجازه بگیری.  

نمیشه که.اشتباه کردی خانوادتو گذشتی کنار بخاطر طرفداری از شوهر.باشه.از شوهرت حمایت میکردی ولی دیگه ا ...

نه خونوادم حمایتم نمیکنن یکمم منو میفروشن.

شوهرم خیلی خوبه از هر نظر ولی چون خونوادم ناراضی بودن از ازدواج ما الکی رو همه چیز عیب گذاشتن اخرشم رسید ب اینجا.اونا الان منتظرن من طلاق بگیرم برگردم پیششون فکر میکنن شوهرم بده زندگیم بده درحالی ک من و شوهرم عاشق همیم 

واسه زنگ زدن به مادرت و دیدن خونوادت که نباید از شوهرت اجازه بگیری.    

اخ دعوا ک کردیم بابام گف من دیگه دختری ب اسم تو ندارم دوروبرمارو خط بزن منم سر این موضوع چندروز افنادم بیمارستان شوهرم دید عذاب میکشم گف دیگه اجازه نداری باهاشون ارتباط داشته باشی اونا ی حرف بگن تو مریض بشی واس همین نمیذاره