2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 27 پست

به کسی که خانوادت حرفشو قبول دارن و رو حرفش حرف نمیزنن حرف بزن همه چی و بگو تعریف کن جریان و بگو نه به خانوادت بگه نه به شوهرت که تو همه چیو گفتی که دردسر نشه برات بگو پا پیش بزاره آشتیتون بده راهش همینه  فقط یه آدم محترم و قابل اعتماد میتونه مشکلو حل کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی مادرت هم نمیخواد باهات حرف بزنه

اون روز زنگ زدم ب بابام حرف بگم شوهرمم پیشم بود بابام گف مهمون داریم خدافظ.

منم گریه کردم شوهرم گف دیدی نمیخوانت توهم هی خودتو کوچیک کن اونام ارزش ندن برات.

مادرمو نمیدونم

به کسی که خانوادت حرفشو قبول دارن و رو حرفش حرف نمیزنن حرف بزن همه چی و بگو تعریف کن جریان و بگو نه ...

خیلی حرف خوبیه ایول.مذیر مدرسه داداشم با بابام خیلی صمیمی هستن بابامم حرفشو زمین نمیندازه ب نظرت بااون حرف بزنم مشکلی نیست؟

خیلی حرف خوبیه ایول.مذیر مدرسه داداشم با بابام خیلی صمیمی هستن بابامم حرفشو زمین نمیندازه ب نظرت باا ...

نه اتفاقاااا خیلیم عالیه کل مشکلات و درد دلو بگو بگو تنها کسی که به ذهنم رسیده شما میتونی کمکم کنی

کاش یکی منو درک کنه کاش یکی بفهمه منو کاش بشه این کابوس تموم بشه.به خدا دیگه دارم افسرده میشم همش یاخوابم یابیحوصلم دیگه میگم ای خدا مگه من چندسالمه ک اینهمه مشکل و باید تحمل کنم اخه دیگه نمیتونم نمیکشم کشش ندارم بخدا.

نه اتفاقاااا خیلیم عالیه کل مشکلات و درد دلو بگو بگو تنها کسی که به ذهنم رسیده شما میتونی کمکم کنی

مشکل اینحاس شماره خودشو ندارم شماره پسرشو دارم بد نمیشه از اون شماره باباشو بگیرم؟

نزدیک2سال. ی سالم دوست بودیم

هیچوقت یادت نره که هیچکس پدرومادر ادم نمیشه

من شوهرم یه بار همچینکاری کرد چنان بلایی سرش اوردم که دیگه جرات نمیکنه بگه خونه مادرت نرو،

همیشه زندگی طبق میلت پیش نمیره،حواست جمع باشه

ان شاءالله خوشبخت باشی

(  تیکر یک سالگی پسرمه  )
هیچوقت یادت نره که هیچکس پدرومادر ادم نمیشه من شوهرم یه بار همچینکاری کرد چنان بلایی سرش اوردم که د ...

اخه من میبینم حق باشوهرمه چی بگم بهش اگع ماجرامو کامل بدونی میبینی که تقصیرها مال مامان بابامه شوهرم اصلا مقصرنیست

مشکل اینحاس شماره خودشو ندارم شماره پسرشو دارم بد نمیشه از اون شماره باباشو بگیرم؟

آدرسشو نداری از نزدیک بری صحبت کنی بهتره اگرم نمیتونی بری یا آدرسش و نداری به گسترش زنگ بزن خودتو معرفی کن بگو با گدرت کار دارم شمارشو بده میخوام سفارش کسی و کنم یا همچین چیزی😉