2777
2789
عنوان

سلام مامانای با تجربه لطفا بیان

95 بازدید | 12 پست

من بچم 40روزشه چند روزه انگار کولیکی شده از ظهر تا شب همش گریه میکنه و نمیتونه بخابه فقط درصورتی ارومه که شیر بخوره بعدم زیاد بخوره برمیگردونه زیادیشو و بدترمیشه واسه همین پسونک میدم اروم میشه...قطره کولیکید و کولیک پد هم گرفتم براش دادم زیاد فایده نداره.میخام بدونم پسونک بخوره هی بد نیس؟

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش پسر منم پستونک میگرفت خیلی خوبه تا ی سنی بد نیست دخترم میگرفت خیلی راحت تر بودم والا😐

با پسونک بدتر نمیشه هی هوا بره تو دلش؟

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

آخه میگن پستونک لب ذهن بچه رو خراب میکنه ما به بچه هامون نمیدیم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
ببر دکتر شربت میده تا 4ماهگی میدی بعد خوب میشه

دکتر همینارو داد دیگه کولیکید و کولیک پد.

آخه میگن پستونک لب ذهن بچه رو خراب میکنه ما به بچه هامون نمیدیم

فکرنکنم..اخه ماخیلیارو داشتیم پستونک میخوردن...اخه بچم فقط با پسونک ارومه یا سینه

با پسونک بدتر نمیشه هی هوا بره تو دلش؟

فک نکنم🤔 پستونکای ارتودنسی خوبه.. والا ندی هی شیر باید بدی رفلاکس(بالا آوردناش) و... بدتر میشه

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
فک نکنم🤔 پستونکای ارتودنسی خوبه.. والا ندی هی شیر باید بدی رفلاکس(بالا آوردناش) و... بدتر میشه

دقیقا

باید آرامش بچه فراهم شه حالا با هرچی اصلا تا جایی که میتونید نباید بزارین گریه کنه حالا با پستونک یا ...

با پسونک ارومه بچم...انقدرم همه دورش هستن و بغلش میکنن و نازشو میکشن بخدا تا اروم بشه